Нові можливості для студентів курсу "Інтернет-маркетинг"

Миколаївська філія Академії IT STEP розпочала спільну роботу з Weblium. Завдяки плідній співпраці студенти курсу "Інтернет-маркетинг" можуть вже під час навчання створити сайт для першого клієнта та вчитися працювати із SEO, SMM на практиці.

Ми раді повідомити, що стали партнерами з чудовим колективом нової платформи Weblium. Україна давно чекала на такий зручний інструмент для створення сайтів, а ми пишаємося тим, що працюємо з командою крутих фахівців!

Weblium— це міжнародний сервіс зі створення сайтів, створений у 2017 батьківською компанією Template Monster (найбільший торгівельний майданчик). У 2020 році Weblium став самостійним проєктом. Наразі Weblium — це конструктор сайтів з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом для створення веб-сайту та розширеною функціональністю для eСommerce та online marketing.

Географія роботи - весь світ. Платформа має локалізації мовних версій: англійська, українська та російська. Найближчим часом планується розширення мовних версій платформи.

Weblium — це екосистема:

Weblium — універсальний конструктор сайтів

Draftium — онлайн-інструмент для створення прототипів сайтів

Weblium Studio — розробка сайтів «під ключ» на платформі

White label Weblium — інструмент для агенцій веб-дизайну

Принципова концепція:

Створення стильного сучасного адаптивного сайту своїми руками без програмістів та дизайнерів.

Будь-які типи сайтів: від сайту-візитки до інтернет-магазину на тисячі товарів.

Для втілення цієї ідеї фахівці проводять величезну роботу за кадром. Цілеспрямовані маркетологи, аналітики, дизайнерита розробники продумують безліч деталей, що можуть знадобитися бізнесу, та втілюють результат у своїй роботі.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Front end, верстка Веб дизайн, UI/UX