5 причин звернутися до консультанта з вищої освіти за кордоном

5 причин звернутися до консультанта з вищої освіти за кордоном

Розповідаємо про ключові переваги співпраці з консультантом з вищої освіти при розгляді навчальних можливостей за кордоном. П'ять аргументів, чому варто звернутися за допомогою до експерта.

Коли в родині трапляється ситуація з майже випускником школи, то настає час обирати де здобувати вищу освіту. Обирати спеціальність, заклад і навіть країну навчання. Вибір доленосний і задача непроста, але ви не маєте вирішувати її самотужки!

Для того, щоб зберегти час, кошти та нервові клітини родини, у світі давно існує практика: під час підготовки до вступу звертатися за професійними порадами до private college counselor (особистого радника зі вступу). Це фахівець, чия робота — знайомитись з навчальними закладами, вивчати нюанси їх програм, вимог, переваг та допомагати підібрати саме те, що відповідає вашим інтересам та можливостям.

Саме таким консалтингом уже давно та успішно займається Алеком Освіта, позбавляючи родини стресу та необхідності раптово ставати експертами та порадниками з вступу  для своїх випускників. 

Ми не лише слухаємо ваші побажання та розповідаємо про країни та заклади, що варті вашої уваги, але й проводимо консультації з профорієнтації, влаштовуємо зустрічі-презентації з представниками ВНЗ, або навіть летимо з абітурієнтами до university tour певної країни, щоб вони відчули ту атмосферу та познайомились з програмами та кампусами різних коледжів країни.

Можна пробувати розібратися у всіх варіантах та нюансах вступу самостійно, але підтримка професіонала позбавить зайвого стресу, збереже ваш час та допоможе знайти правильне рішення.

Ось щонайменше 5 причин, чому при вступі у закордонний коледж чи університет варто звернутися до консультанта з освіти:

  1. Експертиза: ми знайомі з великою кількістю коледжів, університетів та освітніх програм і надаємо експертні поради та рекомендації на основі свого багаторічного досвіду.
  2. Індивідуальна підтримка: ми надаємо поради відповідно конкретних потреб, цілей, та можливостей кожного абітурієнта та родини.
  3. Економія часу: дослідження коледжів, програм та освітніх можливостей — це надзвичайна робота, яка може зайняти багато часу. Ми допоможемо спростити цей процес, збережемо ваш час та зусилля.
  4. Зв’язки: ми маємо міцні зв’язки з мовними школами, коледжами та університетами, а також іншими фахівцями у галузі освіти. Це дає змогу отримати доступ до більших можливостей та ресурсів.
  5. Об’єктивна порада: консультант із питань освіти може надати об’єктивну пораду та конкретні вказівки про послідовність необхідних дій. У результаті ви приймаєте обґрунтовані рішення на основі власних цілей, можливостей та потреб та чіткий план дій.

Якщо ви розглядаєте освіту в Канаді, США, Великобританії, Нідерландах, Німеччині, Австрії, Бельгії, Франції, Іспанії, Чехії, Швейцарії та інших країнах — звертайтесь за компетентною порадою!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта Підготовка до вступу в університет Програми для школярів