Спеціальність «Бухгалтер»

Спеціальність «Бухгалтер»

Рекомендації та побажання щодо вибору курсів з навчання та отримання спеціальності «Бухгалтер».

Професія «БУХГАЛТЕР». http://www.uspeh.ua/kursy/kursy-1s-buhgalterija/kurs-buhgalter-intensiv.html

Сьогодні спеціальність бухгалтера дуже затребувана. Бухгалтер необхідний як великим компаніям, і не дуже, і навіть приватним підприємцям.

Стати бухгалтером можна у будь-якому віці та за будь-якої освіти. І навіть без освіти! 

Школа Бухгалтерії «Успіх» пропонує декілька курсів з бухобліку

м. Київ, вул. Дегтяівска, 8А, каб. 309, [відкрити контакти](063) 260-24-74.

Курс у навчальному центрі «Успіх» передбачає навчання з «нуля», тобто кожен, хто захоче стати бухгалтером, може спробувати! Курс навчання розрахований на 3 місяці. Програма включає курс «Бухгалтер з «нуля» (2 міс) і курс «Головний бухгалтер» (1 міс). Вартість за 1 місяць — 3000,00 грн.

Після закінчення навчання видається Диплом. Далі можна підвищити свій професіоналізм у комп'ютерній програмі «1С: Бухгалтерія 8.3».

Є інтенсивний курс з вивчення бухобліку та «1С:Бухгалтерія 8.3». Курс «Комплексна програма бухгалтерського та податкового обліку в 1С» (Бухгалтер + Головний бухгалтер + 1С: Бухгалтерія 8.3).  http://www.uspeh.ua/kursy/kursy-1s-buhgalterija/kurs-glavnyj-buhgalter.html

Курс розрахований на 2 місяці. Режим — 2 рази на тиждень. Ціна — 3500,00 грн за 1 місяць. На курси приходять і керівники, наприклад, директор своєї компанії, хотів би контролювати свого бухгалтера, або просто зрозуміти, що робить його головний бухгалтер. Це дуже хороше прагнення, адже директор за все відповідає, і повністю залежати від свого бухгалтера трохи небезпечно.

І, звичайно ж, багато підприємців, які вестиме бухгалтерський облік своєї поки що може бути маленькою компанією.

Економічна освіта у навчанні лише плюс. Викладач-бухгалтер розпочне навчання з принципів бухобліку, з його азів. А після закінчення курсу в нашому навчальному центрі «Успіх» слухач зможе виконати нескладний баланс, заповнити всі форми звітності, знати податковий облік, законодавчу базу та йти працювати бухгалтером до будь-якої компанії, підготовка це дозволить.

При виборі курсів насамперед слід звернути увагу на викладацький склад. Постійно щось змінюється у бухобліку, нові закони у податковому законодавстві, зміни у рахунках, загалом, у цьому треба постійно «варитися».

У нашому навчальному центрі «Успіх» усі викладачі — найдосвідченіші головні бухгалтери, які мають досвід роботи в різних компаніях, а також мають великий досвід викладання.

Навчальний центр «Успіх» допоможе вам стати професіоналом.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Економіка, бухгалтерія та облік Онлайн курси Фінанси, страхування