Тури університетами — для кого вони та для чого?

Тури університетами — для кого вони та для чого?

Плануєш навчання за кордоном? Обираєш країну та ВНЗ? Вирушай обирати з нами! Подивись країну, відвідай універи та кампуси, порадься з консультантом та обери саме те навчання, що потрібне тобі.

Алеком — це про подорожі з метою навчання.
Але серед наших подорожей є такі, що стають справжнім порталом до нового усвідомлення себе та свого майбутнього. Це коли ти приходиш на вокзал звичайним учнем старшої школи, очікуєш лише нових знайомств та пригод, а повертаєшся додому тим, у кого є чітке уявлення про своє бажане майбутнє та дорожня карта втілення цього наміру.


Рідко хто у 14 чи 16, або навіть у 18 років розуміє куди хоче поступати та на кого вчитися. Отримати це розуміння ще в старших класах школи дійсно цінно! Бо таке розуміння — це фора, яка дає змогу зосередити час та зусилля, щоб робити правильні кроки в потрібному напрямку.

Такі особливі та трансформуючи подорожі це тури університетами. Тур університетами в супроводі консультанта з вищої освіти за кордоном — це коли рішення про вступ та навчання стає власним.

Не тому що туди вступає друг, не тому що батьки мріяли про цей шлях, не тому що прочитав чиюсь пораду чи історію. Тому що відчув — це те, чого я хочу.

У такому турі ти починаєш створювати свій план майбутнього. Знаходиш СВІЙ навчальний заклад, починаєш розуміти, яку все ж таки обрати професію, у тебе з’являються дуже конкретні питання і тобі є кому їх поставити.

Тут ти отримаєш потрібні відповіді від досвідченого фахівця. Під час туру з учасниками постійно спілкується наша Ірина — експерт з вищої освіти за кордоном. Консультант знає про всі нюанси та особливості навчання та вступу, розповідає про можливості та перспективи, які надає та чи інша країна або ВНЗ. Від того моменту, як ти доєднаєшся до ретельно спланованого маршруту і до тієї миті, коли ти ухвалиш своє рішення, ми будемо поряд. Будемо слухати, розмовляти та відповідати на всі твої запитання.

Для чого ще потрібен тур університетами

▪︎ Побачиш та відчуєш країну, у якій збираєшся провести студентські роки.

▪︎ Відвідаєш кращі прикладні та дослідницькі ВНЗ та бізнес-школи цієї країни.

▪︎ Познайомишся з презентаціями різних ВНЗ та відвідаєш корисні семінари, де дізнаєшся про перспективні спеціальності, умови вступу, програми навчання кожного навчального закладу.

▪︎ Побуваєш на лекціях та відчуєш себе студентом, поспілкуєшся зі студентами, які вже там навчаються.

▪︎ Завітаєш до кампусу універів, побачиш гуртожитки, спортивні майданчики, бібліотеки та їдальні. Дізнаєшся, де тобі дійсно хочеться бути.

▪︎ Отримаєш супровід та корисні консультації від експерта Alekom Education з вищої освіти, який надалі буде супроводжувати весь процес подачі документів до обраних ВНЗ.

▪︎ Спробуєш зробити власний вибір щодо подальшої освіти та обрати саме «свій ВНЗ». Своє, власне рішення та намір досягти бажаного це саме те, що забезпечує не лише мотивацію, але й наснагу на подолання непростого та довгого шляху навчання. Адже краще один раз побачити!

Наш наступний тур буде проходити у містах-легендах. Ми їдемо знайомитися з бізнес-школами та університетами Парижа та Барселони.

Дати туру: 20.03-27.03.24

Дізнатися більше про тур та забронювати своє місце можна тут.

А послухати, що кажуть учасники попередніх турів — тут.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Вища освіта Підготовка до вступу в університет Програми для школярів