Фішка Львівської Академії СТАРТ_ІТ: понад 90 % викладацького складу — професіонали Львівських ІТ-компаній

Фішка Львівської Академії СТАРТ_ІТ: понад 90 % викладацького складу — професіонали Львівських ІТ-компаній

5 чому сформований такий зоряний викладацький склад.

1. Понад 90 % викладацького складу Академії становлять професіонали ІТ-компаній, які працюють на 5 студіях (кафедрах) Академії: студії програмування та робототехніки; вебстудії; дизайн-студії; гейм-студії; тренінг-студії — та надають школярам фундаментальну ІТ-підготовку за технологіями університетської освіти.

2. Викладачі СТАРТ_ІТ знають, чому вчити, як вчити та люблять працювати з дітьми. Вони проходять підготовку та атестацію з дитячої педагогіки. У малочисельних групах 10-14 учнів приділяють увагу кожному. Усе це забезпечує якість навчання.

3. Під керівництвом своїх менторів — фахівців ІТ-компаній слухачі Академії за проєктною формою навчання щокварталу створюють власні ІТ-роботи, які демонструють на батьківських зборах. При цьому вони розкривають свої комп’ютерні таланти, стають ІТ-зірочками у колі друзів, набувають їх та повагу батьків. Така підготовка забезпечує зацікавленість у навчанні.

4. Вперше в Україні викладачі Академії розробили навчальні проєкти з новітніх комп’ютерних технологій, які визнані Національною та Міжнародною системою реєстрації інтелектуальної власності («Інтернет речей та штучний інтелект у віртуальному розумному будинку»). Такі топові технології надзвичайно актуальні в міжнародних ІТ-компаніях. Тому випускники СТАРТ_ІТ мають перевагу при працевлаштуванні.

5. Контакти та менторство для учнів, які хочуть розвиватися в ІТ-галузі. Академія надає підліткам можливість працювати з професіоналами ІТ-компаній, які є викладачами Академії, отримувати від них поради, зворотний зв’язок та рекомендації при вступі до університету та пошуку роботодавців.

Подивіться, будь ласка, рівень викладачів СТАРТ_ІТ, що проводять майстер-класи та воркшопи на Міських комп’ютерних  фестинах Академії  для школярів «Стань майстром ІТ-технологій»:

* Провідний викладач вебстудії Академії Тарас Юрчишин — Project Manager ІТ-компанії SpySERP.

* Провідна викладачка дизайн-студії Академії Наталія Буг — дизайнерка, ілюстраторка, членкиня спілки художників України, художниця кастомізатор у Dolce Gabbana, засновниця онлайн платформи навчання Trainyourartmind та майстерні авторської книги «Синій Лис».

* Провідний викладач студії програмування та робототехніки Академії Роман Гасько — старший викладач кафедри штучного інтелекту Національного університету «Львівська політехніка».

* Керівник школи «ФОТО-ФАН» Академії Віталій Воробйов — фотохудожник, член Міжнародної федерації фотографічного мистецтва AFIAP (Швейцарія), нещодавно отримав премію Міжнародної фотовиставки Art Limited у Парижі.

* Провідна викладачка дизайн-студії Академії Уляна Кертуцька — рекламна дизайнерка, членкиня Спілки дизайнерів України, магістерка образотворчого мистецтва.

* Старший викладач студії програмування та робототехніки Академії Василь Засецький — Technical Consultant ІТ-компанії N-іХ

* Старший викладач гейм-студії Академії Ігор Назаркевич — Unity Developer ІТ-компанії 5.01.

* Провідна викладачка дизайн-студії Академії Ірина Балдіна — художниця-дизайнерка, засновниця та керівниця ІТ-студії «Дизайн-мануфактура».

* Викладач студії програмування та робототехніки Академії Денис Корпан — Net developer, middle backend ІТ-компанії Neustars. 

* Провідний викладач дизайн-студії Академії Микола Кметь — відеорежисер продакшн-студії «7 Континент», продюсер.

* Керівниця школи «ФАН-ЮТУБ» Академії Христина Дикун — засновниця студії «Відео для Вашого бізнесу», відеомаркетолог ІТ компанії EPAM.

* Викладач студії програмування та робототехніки Академії Назар Дида — Java Developer ІТ-компанії Sigma Software Group.  

Приєднуйтесь до спільноти СТАРТ_ІТ, стартував набір «Весна-2024»!

Докладна інформація на САЙТІ або за телефонами [відкрити контакти]+38 (067) 676-47-05; [відкрити контакти]+38(095) 309-68-84

Готові допомогти оформити документи щодня з 10:00 до 18:00 год.

Локація Академії:

м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».

СТАРТ_ІТ — це стрибок учнів в успішне майбутнє!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини Бізнес школа для дітей та підлітків Профорієнтація