Фішка СТАРТ_ІТ: підготовка до успішного працевлаштування

Фішка СТАРТ_ІТ: підготовка до успішного працевлаштування

5 практичних кроків школярів 10–17 років. Місія Академії — підготовка школярів до успішного майбутнього із високооплачуваною роботою.

Тому, починаючи з підготовчого відділення «Цікава інформатика» для учнів 8–9 років і до відділення з професійної комп’ютерної підготовки для учнів 15–17 років, навчальний процес проводиться за проєктною формою.

1. Слухачі СТАРТ_ІТ створюють власні ІТ-роботи та проєкти за кожним модулем програми й щоквартально демонструють їх на батьківських зборах, а на старших курсах захищають перед фахівцями ІТ-галузі. Це дозволяє сформувати практичні комп’ютерні вміння на все життя.

2. У відділеннях СТАРТ_ІТ «Комплексна профорієнтаційна підготовка» та «Професійна комп’ютерна підготовка» проводяться практичні заняття слухачів для роботи на фрилансі.

- Система тренінгів: «Підготовка резюме для пошуку роботи CV4IT», «Мотиваційний лист», «Моя кар'єра», «Секрети та біржі фрилансу», «Публічний виступ та самопрезентація».

- Проведення ток-шоу «Профнавігатор» за участю слухачів і батьків з представниками ІТ-компаній та рекрутингових  агенцій.

- Створення  пітча — структурованої презентації випускних проєктів перед фахівцями галузі.

- Створення та презентація перед фахівцями галузі шоуріл — короткого відеопортфоліо випускних проєктів для їх просування та особистого бренду.

- Випускна презентація (метод «Світового кафе») проєктів школярів та батьків «Як монетизувати ІТ-знання».

Зазначимо, що кожен третій слухач професійних курсів Академії знаходить собі роботу на фрилансі відразу після їх закінчення.

3. Відповідно вимог роботодавців міжнародних компаній та за рекомендаціями Інституту майбутнього США в усі навчальні програми введено 4 складові:

- Професійна комп’ютерна підготовка (tech skills).

- Тренінги з формування навичок творчої особистості (soft skills).

- Заняття з основ бізнес-підготовки (business skills).

- Практична англійська мова в ІТ.

Фахівці з таким комплексом знань та вмінь завжди затребувані на ринку праці.

4. Слухачі Академії опановують новітні комп’ютерні технології (інтернет речей ІоТ, штучний інтелект АІ, віртуальна VR і доповнена AR реальність та інші), які за прогнозами експертів Кремнієвої долини з Каліфорнії будуть мати попит і у 2030-х роках.

Вперше в Україні 7 груп, 80 слухачів СТАРТ_ІТ виконали та успішно захистили проєкт «Інтернет речей та штучний інтелект у віртуальному розумному будинку».

Це гарантує успішне працевлаштування таких спеціалістів у міжнародних ІТ-компаніях, як в Україні, так і за кордоном.

5. З метою створення перших робочих місць для слухачів СТАРТ_ІТ заплановано відкриття ад’юнктури у 2024 році. Це дозволить реалізувати дуальну форму навчання, коли слухачі будуть одночасно навчатись та розробляти веб- і дизайн-проєкти для замовників, а також отримувати при цьому винагороду.

Унікальною особливістю працевлаштування в ІТ-галузі є ранній старт підлітків у доросле життя, коли вони стають «на ноги» у молодому віці:

- у традиційних галузях у 23 роки здобувають вищу освіту, а в середньому у 28 — фах провідного спеціаліста з відповідною зарплатою від 1 000 $.

- в ІТ-сфері фахівець починає працювати у 20 років, а у 23 роки стає Middle та на початок  отримує зарплату понад 2 370 $. (за даними DOU — грудень 2023 р. у Львові). 

Випускники СТАРТ_ІТ вже на 1–2 курсі університету знаходять роботу в ІТ-компаніях Львова, де зарплата Trainee (ІТ-фахівця без досвіду роботи) становить від 20 000 грн, а Junior (1 рік стажу) від 40 000 грн. Змогли вони, зможете й ви!

Приєднуйтесь до спільноти СТАРТ_ІТ, триває набір «Весна-2024».

Докладна інформація на сайті

або за телефонами [відкрити контакти]+38 (067) 676-47-05; [відкрити контакти]+38 (095) 309-68-84.  

Готові допомогти оформити документи щодня з 10:00 до 18:00.

Локація Академії:

м. Львів, вул. Федьковича, 60А, Бізнес-центр «Технопарк».

СТАРТ_ІТ — це стрибок учнів в успішне майбутнє!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини IT, програмування, розробка Профорієнтація