Престиж, науково-освітній центр

Японська мова



  • 12 900 грн за курс

Про курс

Об’єм курса: від 2 міс.

Час проведення: 08:30 - 22:00

Японська мова — мова, якою розмовляють японці, мешканці Японського архіпелагу, а також японці в еміграції. Належить до японо-рюкюської групи мов. Є рідною мовою практично усіх жителів Японії, за винятком натуралізованих іноземців. Юридично не має статусу офіційної мови, але фактично є такою. В системі японської освіти вивчається як «державна мова».

Кількість носіїв мови в Японії і світі становить близько 130 мільйонів осіб. Займає 9 місце у світі за кількістю мовців.

Перші документальні свідчення, які підтверджують існування японської мови, датуються 8 століттям.

Японська мова графічно виражається трьома складовими елементами — двома силабічними абетками, хіраґана і катакана, а також ієрогліфами канджі. Крім цього інколи використовується латинська абетка ромаджі для передачі японських фонем.

Словник японської мови нараховує більше мільйона слів. Мова зазнала сильного впливу китайської мови. Після Другої світової війни має місце активне запозичення англійських слів.

Вивчення японської мови дозволить Вам

  • Вивчити мову для освіти в зарубіжному ВУЗі
  • Оволодіти мовою для роботи за кордоном
  • Порозумітися з іноземними партнерами без перекладачів
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Чемерис Віктор Сергійович,15.02.2021, 12:59
Я прийшов до мовної школи "Престиж" з метою вивчення курсу "ЯПОНСЬКА мова". До початку занять я проявляв інтерес до японської мови, але не міг нормально систематизувати та використати індивідуально набуті знання. Мій викладач, Ксенія Сергіївна, не тільки допомогла краще засвоїти та запам'ятати вивчені мною моменти, але й відкрила нові шляхи до вивчення мови, розповіла безліч цікавих нюансів, а також допомогла у вивченні нового матеріалу. Не можу сказати, що японська мова давалася мені важко, але деякі моменти цієї мови змушують мозок "кипіти" у подиві. Але, з допомогою Ксенії Сергіївни, вивчення мови не здавалося таким важким, хоч і сама викладач ставиться до виконання домашніх завдань дуже серйозно. Гарний викладач! Рекомендую! Мовна школа "Престиж" виправдала усі мої очікування! Приємно працювати з людьми, які знають свою справу, готові на те, щоб піти студенту на зустріч, а також цінять його та власний час. Звернуся туди знову обов'язково! Віктор Чемерис 26.10.2020 р.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.