Базовий модуль тестування



  • 23 300 грн

Про курс

“Базовий модуль тестування” – це набір з шести курсів, що дає максимально повні базові знання для опанування професії тестувальника програмного забезпечення та відповідає сучасним високим вимогам у сфері IT. Проходження саме Базового модуля у QALight надасть Вам перевагу серед тих, хто пройшов курс тільки з тестування ПЗ, або самостійно вивчив теорію, оскільки модуль включає в себе перелік необхідних знань для успішного працевлаштування.

Курс складається з 6 дисциплін, вивчивши які можна впевнено влаштовуватися на свою першу роботу в ІТ. Це:

  • Тестування програмного забезпечення;
  • Практичний SQL;
  • Основи Unix та мережі;
  • Web-сервери та Web-сервіси;
  • Тестування навантаження за допомогою Jmeter;
  • Як скласти резюме та пройти співбесіду в IT-компанії.

Програма курсу: https://qalight.ua/kursy/bmt/

Для кого:

“Базовий модуль тестування” — курс для всіх, хто хоче працювати та заробляти в IT. Ви можете бути бухгалтером, мистецтвознавцем, банкіром, екологом, працювати у сфері страхування, медицини або освіти, це буде Вашою перевагою при вході до IT-сфери на посаду тестувальника програмного забезпечення.

Базові знання:

Курс для людей без спеціальної освіти та досвіду роботи. Це можливість для кожного.

Короткий опис:

Тестування програмного забезпечення — це найпростіший і найшвидший спосіб «увійти в IT».

Чому?

Базовий модуль в QALight допоможе оволодіти професією тестувальника навіть тим людям, які не мають освіти чи досвіду роботи в IT-сфері. Ми не гарантуємо Вам чудесне засвоєння інформації всього за один місяць, як люблять вихвалятися подібними обіцянками безліч «навчальних центрів». У програму базового модуля входить 6 курсів, а це впевнених 6 місяців навчання. Вам потрібно буде наполегливо вчитися, працювати над собою, домашніми завданнями і мінімум через 4 місяці занять (рівно стільки тривають курси тестування, Unix+ мережі та SQL), Ви зможете починати шукати роботу.

Тестувальник програмного забезпечення – це затребувана та високооплачувана професія. Фахівці цієї галузі інформаційних технологій мають величезний вибір і потенціал для розвитку.

Заняття побудовані таким чином, щоб Ви отримали всі необхідні теоретичні знання та головне закріпили їх на практиці. Студенти QALight мають унікальну можливість практикуватися на реальних проєктах, тим самим поповнюючи своє портфоліо. А професійні рекрутери (партнери QALight) проведуть для Вас тестову співбесіду, допоможуть скласти якісне резюме та допоможуть з пошуком першої роботи. 

Курс тестувальників складається з шести частин, триває шість місяців і закінчується випускним іспитом. За цей період людина, яка не володіє навіть мінімальними знаннями в IT, зможе почати успішно працювати та заробляти у цій сфері. Звичайно ж, за умови належної самовіддачі та відповідального ставлення до навчання.

Детальніше: https://qalight.ua/kursy/bmt/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.