Англійська мова для дітей та дорослих, онлайн та офлайн



Про курс

Обсяг курсу: від 5 до 9 місяців

Час проведення: заняття для дорослих: 10:00, 16:00, 17:40, 19:20. Для дітей: 14:30, 16:00, 17:40.

Інтерактивні заняття за комунікативною методикою дозволять дітям і дорослим розвинути навички спілкування англійською мовою, подолати розмовний бар'єр, вивчити граматику і поповнити свій словниковий запас.

Наша школа пропонує онлайн-англійську для дітей та дорослих, англійську для учнів молодшої та середньої школи 6-17 років, дорослих слухачів. Наші студенти мають можливість не тільки вивчити англійську мову, а й підготуватися до ряду внутрішніх та міжнародних іспитів: ЗНО/НМТ з англійської мови, IELTS, First (FCE), Advanced (CAE), Proficiency (CPE).

З вересня 2023 відновлено офлайн-заняття для дітей від 6 років та підлітків у Києві (школа на м. Лівобережна, вул. А. Шептицького, 14).

Пройдіть безкоштовний онлайн-тест на визначення рівня та отримайте консультацію менджера за його результатами.

На курсах англійської використовуються інтерактивні технології та навчальна література світових видавництв. Викладачі в групах - як українські фахівці, так і носії мови. Уроки проводяться виключно англійською мовою, що дозволяє ефективно подолати розмовний бар'єр і навчитися впевнено розмовляти англійською мовою.

Більше інформації про курси англійської мови

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.