ІнфоТех, Навчальний центр

Кошторисник АВК5



  • 5 500 грн на місяць (8-9 занять на місяць)

Про курс

Особливості курсу:

  • робота у програмному комплексі АВК 5 з першого заняття
  • викладання строго державною мовою

Умови навчання:

  • заняття у мікрогрупі 4-6 осіб
  • 2 місяці 2 рази на тиждень по 2,5 академ.години
  • вартість - 5500 грн за 1 місяць навчання
  • після закінчення навчання - іменний Сертифікат  

Тематичний план курсу:

  1. Вступ. Основи кошторисної справи. Нормативні обґрунтування кошторисних розрахунків. Структура папок програмного комплексу АВК 5.
  2. Функції підсистеми «Кошторисні документи».
  3. Прямі витрати (зарплата, матеріали, машини/механізми). Використання цінового регіону.
  4. Коефіцієнти та їх застосування. Комбіновані норми.
  5. Загальновиробничі витрати. Інші супутні витрати.

6. Модуль «Інвесторська кошторисна документація». Правила визначення об’ємів робіт та складання кошторису в програмному комплексі АВК 5 на:

  • земляні роботи;
  • сваї, фундаменти;
  • стіни, перекриття;
  • покрівлі, прорізи (вікна, двері);
  • підлоги, опорядження (внутрішнє, зовнішнє);
  • опалення, вентиляцію, електрику;
  • водопровід, каналізацію (зовнішні, внутрішні);
  • благоустрій, малі форми.

7. Підсумкове практичне заняття модуля «Інвесторська кошторисна документація». Зведений кошторисний розрахунок.

8. Модуль підсистеми «Договірна ціна». Особливості створення кошторису при твердій і динамічній договірній ціні.

9. Модуль підсистеми «Підрядник». Особливості складання акту КБ-2В при твердій і динамічній договірній ціні, повне і часткове процентування обсягів робіт.

10. Кошторис на ремонтні роботи.

11. Підсумкове практичне заняття модуля «Підрядник». Створення КБ-2В, КБ-3, відомості ресурсів, відомості загальновиробничих витрат тощо.

12. Підсумковий семінар. Залік.

Після закінчення курсу Ви зможете:

  • істотно поповнити свої знання у галузі економіки, будівництва, фінансів та бухгалтерського обліку;
  • засвоїти правила і особливості ціноутворення у будівництві;
  • самостійно розраховувати вартість будівництва, монтажу та проведення ремонтних робіт;
  • складати і перевіряти кошториси;
  • складати підсумкові документи по виконаним роботам;
  • бути впевненим користувачем програмного комплексу АВК 5.

Успішно засвоївши програму курсу «Кошторисна справа з використанням специализированного програмного комплексу« АВК 5 » (із видачею іменного Сертифікату) Ви отримуєте додаткові переваги при працевлаштуванні, адже фахівці цієї професії затребувані і високо оплачувані на ринку праці.

Одну з останніх новин курсів Кошторисників читайте тут.

ІнстаПрофіль @infotex_plt

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Наталiя,23.11.2023, 19:36
Курс Кошторисник + АВК 5 - просто вражаючій! Здобула багато корисних знань в цiй галузi. Викладач - професіонал своєї справи. Велика подяка за якісне навчання!
Андрей,13.09.2023, 13:51
Обучение прошло на высоком профессиональном уровне, учебный материал преподносился в понятной и доступной форме. Преподавателю, Татьяне Ивановне, большое спасибо. Мне все понравилось, полученные знания уже применяю на практике. Если кто желает освоить и изучить программный комплекс АВК-5, рекомендую
Валерия Рудченко,21.03.2019, 19:40
Добрый день! Хочу поблагодарить учебный центр Инфо Тех за проведение курсов сметчиков. Очень познавательные и полезные занятия! Их проводят специалисты, которые работают в этой области и не просто теорию рассказывают, а на практике доступно объясняют материал с примерами. Тем, кто хочет стать сметчиком - советую посетить занятия!
Алла,02.02.2019, 13:30
Все дуже сподобалося. Враження - найкращі! Навчання курсу "Кошторисна справа" проведено у доступній та зрозумілій формі. Завдяки професійним викладачам можно отримати хороші знання. Навчання проходило в позитивній атмосфері, що сприяло легкому засвоєння пройденного матеріалу. Дякую викладачам за зрозуміле пояснення матеріалу. Окремо дякую директору Навчального центру "Інфо Тех" Інні Володимирівні за організацію чудових курсів. Бажаю успіхів та процвітання! Рекомендую!
Татьяна Андриенко,28.01.2019, 20:26
Большое спасибо за полученные знания. Очень хорошие преподаватели. Не каждые специалист может донести свои знания слушателю и ученику, здесь уверяю Вас все было настолько легко перенимать знания и опыт. Каждое занятие давала новый результат. Всем желающим получить знания - РЕКОМЕНДУЮ!!
Олександр,06.11.2018, 20:05
Курс кошторисної справи. Інформативно, коротко і по суті. Багато практичних занять. Дякую
Інна Володимирівна,07.11.2018, 23:29
Олександре! Дякуємо! Ваш стислий відгук як влучний постріл у блискуче майбутнє!
Юлія,11.09.2018, 20:04
Чудова атмосфера для навчання! Завжди гарний настрій! Це все можна знайти на курсах кошторисної справи Навчального центру «ІнфоТех»! Наші викладачі – майстри свого діла. Дуже вдячна їм за подачу змістовного матеріалу на доступному для кожного рівні з використанням яскравих прикладів, які завжди допомагають краще засвоїти щось нове або розкласти по поличкам вже наявні знання. Наша група – дружній жіночий колектив, який створив атмосферу комфорту та взаємопідтримки. Відчувалася групова робота, адже команда не залишала нікого позаду. Навчання закінчилося…залишилися приємні спогади та запал для застосування на практиці набутих вмінь та навичок у кошторисній справі.
Андрей,27.06.2018, 17:55
На курс сметного нормирования в программе АВК5 пошел для себя, чтобы разобраться в правильности определения стоимости ремонтно-строительных работ. Структура курса и методики преподавания позволили мне углубиться в суть вопроса. Теперь я смогу правильно составлять сметы и контролировать (со стороны Заказчика) стоимость производства работ. Рекомендую!
Анастасія,03.04.2018, 20:16
Відкрила для себе новий цікавий напрям роботи, але не достаток кваліфікації не давав працювати в повну силу, шукала курси кошторисника по всьому місту і дуже рада, що потрапила саме до ИнфоТех. За два місяці навчання Надія Григорівна і Денис Володимирович, як на мене, не просто дали основи, а розкрили секрети успішного кошторисника. Дуже вдячна!!! Всім рекомендую!
Демченко Тарас,24.10.2017, 19:09
Обширный курс для начинающих, достаточно двух месяцев для получения всей информации об АВК-5. Приятные преподаватели Ирина Сергеевна и Надежда Григорьевна настоящие мастера своего дела! Мой уровень знаний до курсов был нулевым, спустя два месяца у меня получилось с нуля рассчитать смету и отдать ее заказчику. Советую вести конспект, не только слушать и запоминать, но и писать так как потом он мне очень пригодился!
Анна І.,10.08.2017, 20:20
Сьогодні відвідала останнє заняття та отримала свій іменний сертифікат. Тепер підвожу підсумок: + систематичне викладання знань + професійне викладання матеріалу + активне спілкування із викладачем, які заохочують питливість Не раз виникали ситуаціі, колі вірне питання затримувало викладача ще хвилин на 10 вже після закінчення заняття :) + на даний момент у программі АВК досить впевнено орієнтуюся, впевнена в тому, що зможу у ній працювати при працевлаштуванні Загалом враження дуже позитивні, бажання повертатися до навчального центру при виникненні такої потреби на інші курси.

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Полтаві, ЗВО/ВНЗ в Полтаві, коледжі в Полтаві, репетиторів в Полтаві, роботу в Полтаві.