Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з BAS-1С 8.3, головний бухгалтер, звітність



  • 12 960 грн за курс (11520 онлайн навчання)

Про курс

Обсяг курсу: бухгалтерський облік з нуля в комплексі з BAS- 1С 8. 3+ головний бухгалтер складається з 96 ак. / Години.

Філії :

  • онлайн по всій Україні
  • Київ метро Політехнічний інститут
  • Фастів
  • Дистанційно

Час проведення: ранок, день, вечір,вихідні,по суботам,неділям та онлайн.

Всім слухачам видається лекційний матеріал, учбова версія програми 1С8.3 + методичка по 1С8.3.100% практики. Ведеться відеозапис заняття та дається до нього доступ.

100% практики. На даному курсі вже з першого заняття ви навчитеся оформляти бухгалтерські проводкі.узнаете що таке дебет, кредит, сальдо, ОСВ. Ви дізнаєтеся як зареєструвати підприємство, відкрити ФОП, дізнаєтеся свої права, пільги.

На заняттях ви відчуєте себе бухгалтерами на підприємстві, які купують -оплачівают, звіряють, приймають на роботу, нараховують зарплату, лікарняні відпустки. Робота касира, кадровика, менеджера з продажу входить в даний курс.

На цьому курсі ви навчитеся складати баланс.фінансовую та статистичну звітність, звіти. Програма Медок для передачі звітності в електронному вигляді розглядається на курсах.

Всі заняття проводяться на прикладі діяльності підприємства платників податків на загальній системі оподаткування + НДС.

Отдельной темою - регистрация ФОП, ведення обліку та отчетность.Всем слухачам видається учбова версія програми 1с 8,3 для занять вдома.

Курс "Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з  BAS-1С 8.3 + головний бухгалтер" підходить для тих, хто хоче оволодіти професією бухгалтера, хто навчається на економіста, фінансиста, а також для підвищення кваліфікації бухгалтерів, керівників, підприємців. В цьому курсі вас навчать реєструвати підприємства та підприємців(ФОП), пояснять ази бухгалтерії, навчать працювати в 1С 8.3., навчать оформлювати працівників, нараховувати, виплачувати заробітну плату, перераховувати податки, купувати, реалізовувати товари, надавати послуги, формувати звітність.

Курс бухгалтерського обліку в комплексі з 1С 8.3 - це комплексне навчання бухгалтерії та професії бухгалтера в программі 1С 8.3. Дуже велика кількість практичних занять. Всі ази бухгалтерського обліку пояснюють на практичних прикладах. В курсі розглядається діятельність підприємства на загальній системі оподаткування, платника ПДВ і діятельність ФОП на єдиному податку.

На наших курсах бухгалтерів ви оволодієте бухгалтерськими програмами, ознайомитеся з новинами в законодавстві, підвищите свій рівень кваліфікації. Наші викладачі -практики з великим досвідом роботи навчать Вас розуміти бухгалтерії. Курс викладається українською мовою з великою кількістю практичних занять

Всім слухачам видається лекційний матеріал, навчальна версія програми 1С 8.3 + методичка по 1С 8.3.

Якщо Ви бухгалтер,економіст,менеджер,працівник складу,фінансист,лікар,керівник,підприємець,студент,випускник навчального закладу ,то цей курс саме для Вас . Все від реєстрації до подачі звітності підприємств,підприємців на різних системах оподаткування в курсі "Бухгалтерський облік з нуля в комплексі з BAS- 1С 8.3+головний бухгалтер".

Курси бухгалтера з нуля в комплексі з 1С 8.3 + головний бухгалтер - це самий популярний курс в навчальному центрі Пульс. Після цього курсу вільно працюєте в 1С 8.3, розбираєтеся в бухгалтерських проводках, складаєте звітність.

Проводимо навчання Онлайн по всій Україні - курси бухгалтерів Онлайн . Курс проводиться аналогічно навчанню в аудиторіях.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Тетяна,22.07.2015, 17:43
Рекомендую курси бухгалтерів в комплексі з 1С +головний бухгалтер. Я маю дві вищі освіти, але,на жаль тільки на курсах навчилася працювати бухгалтером. Вважаю, що керівник повинен контролювати бухгалтера. Дуже сподобалось! Тільки курси в Фастові в навчальному центрі Пульс, до цього вчилася в навчальному центрі в Києві - 30чоловік в групі, а тут 4 .
Татьяна Ивановна,10.07.2015, 18:40
Хочу выразить большую благодарность Наталии Петровне ,что организовала в Фастове такой центр обучения. Очень удобно , не нужно ездить в Киев и что самое главное -тебе все внимание ,группы небольшие. Очень внимательная,хорошо и понятно рассказывает . рекомендую всем Спокойну веду бухгалтерию своего предприятия.

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.