IT Step, комп'ютерна академія

Мала комп'ютерна академiя ШАГ, для школярів



  • 2 640 грн на місяць (деталі за телефоном)

Про курс

Не можете побороти дитячу залежність від гаджетів? Ваша дитина проводить багато часу за комп'ютером? Ми знаємо, як перетворити цю залежність не тільки в корисне захоплення, а й у справу всього життя! Відкрито набір в Малу Комп'ютерну Академію ШАГ!

Якщо ваша дитина не може жити без комп'ютерних ігор і цілими днями сидить в інтернеті, не варто її лаяти - направляйте її інтерес в корисне русло!

В рамках навчання діти поринуть у світ IT-технологій:

  • основи 3D-друку
  • основи програмування (Python, C ++, JavaScript)
  • робототехніка
  • дизайн (Photoshop, Illistrator)
  • створення мультфільмів
  • робота в фото і відео майстерях
  • ... і багато іншого.

На WSIS Prizes 2017 Женеві (Швейцарія) «Мала Комп'ютерна Академія ШАГ» увійшла в топ-5 світових проектів в номінації «Створення людського потенціалу» і є кращою програмою за версією ООН та ЮНЕСКО з розвитку дітей!

Мала Комп'ютерна Академія ШАГ - місце, де діти грають тільки в ті ігри, які створили самі, а ще конструюють і програмую роботів, працюють в фото і відео майстернях, програмують і багато іншого! Це можливість обзавестися новими друзями, унікальними знаннями і спробувати себе в сфері IT!

Світ змінюється. Дайте вашими дітям найактуальнішу освіту! Мала Комп'ютерна Академія - освіта майбутнього для вашої дитини!

Заняття в групах: 9-12, 13-14 років!

Дізнатися детальну інформацію - http://bit.ly/38srNAW

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Надежда,17.02.2015, 17:17
Прекрасное образование! Хочу поблагодарить всех преподавателей которые приложили руку к обучению и воспитанию моего ребенка. Я считаю что при обучении важны не только знания но и личные качества преподавателей, умение работать с детьми и донести материал. В ШАГе с этим все в порядке, никогда не слышала такого чтоб ребенок отказывался идти на занятия или отлынивал от учебы. Думаю во многом это заслуга в первую очередь преподавателей, которые смогли создать на своих уроках дружескую атмосферу. Еще раз спасибо вам!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.