IT-Univer, ІТ-освіта для школярів

Математика та логіка для школярів



  • 720 грн на місяць

Про курс

Обсяг курсу: 8,5 місяців, з вересня до червня; заняття один раз на тиждень або двічі на тиждень

Час:

  • групові заняття – за розкладом;
  • індивідуальні заняття – за домовленістю

FunnyMath (3-4 класи)

На курсі хлопці та дівчата знайомляться з комбінаторними задачами. Вчаться бачити закономірності за допомогою логічних ігор. Знайомляться з діаграмами, анаграмами та ребусами. Проводять розслідування в кримінальних задачах. Розв'язують задачі математичних олімпіад. Навчання дає можливість дітям бачити різноманітні шляхи розв'язання задач, висловлювати свою точку зору, створювати творчі проєкти. Тьютор приділяє особливу увагу культурі спілкування і роботі з онлайн-інструментами для навчання


IT-Math (5-8 класи)

Логіка для майбутніх програмістів. На заняттях хлопці та дівчата тренують вміння і навички у розв'язанні задач табличним і алгебраїчним способами, використовуючи методи виключення, заперечення, підбору. Роблять логічні вправи. Готуються до олімпіади «Кенгуру». По закінченню курса діти навчаться вести дискусії, працювати в команді, аналізувати процес розв'язання задач, а також познайомляться з онлайн-інструментами для навчання.

Шкільна математика (6,7,8,10 класи)

Розбираємо теми зі шкільної програми з математики, щоб систематизувати знання дітей, відпрацювати навички та вміння на практичних заняттях.

Підготовка до ДПА (9 класи)

Інтенсивний курс підготовки до ДПА з математики.
Мета курсу — практична й методологічна допомога під час підготовки до державної підсумкової атестації. Курс є динамічним та адаптивним, що дає можливість підлаштувати зміст та темп подачі під конкретних учнів.

Підготовка до ЗНО/НМТ (11 класи)

Мета курсу — практична й методологічна допомога під час опрацювання шкільного матеріалу з математики та підготовки до ЗНО/НМТ тестування.

Завжди раді відповісти на Ваші запитання електронною поштою [відкрити контакти][email protected] або за телефонами ([відкрити контакти]096)4719718, ([відкрити контакти]050)8673382, ([відкрити контакти]093)0063842

Наш сайт: http://ituniver.com

    Категорії курсів

    Залишити коментар
    Будь ласка, введіть ваше ім’я
    Будь ласка, введіть коментар.
    1000 символів

    Будь ласка, введіть email
    або Відмінити

    Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.