Навчання гештальт терапії, 1 ступінь



  • 4 600 грн за заняття

Про курс

Проходження базового курсу дасть можливість використовувати отриману інформацію у своєї основної професійної діяльності (практична психологія, педагогіка, соціальна робота/педагогіка, робота з персоналом, громадська та політична діяльність) методи і техніки гештальт – терапії для роботи з чоловіками, жінками, дітьми, сім'ями та організаціями.

Знайомство з методом, навчання основним поняттям і принципам гештальт-підходу, особистий терапевтичний досвід у групі, робота з індивідуальним терапевтом, участь у интенсиве клієнтської позиції. Істотну роль у першому циклі грає і придбання спеціальних навичок - навчання технікам, які слухач може використовувати у своїй практиці вже на цьому етапі.

Час проведення:

1-я ступінь базового курсу "Основи гештальт-терапії" — 1,5 року. Програма складається з 6 навчальних сесій по 3 дні кожна, загальною тривалістю 18 днів (180 годин). Приблизний інтервал між сесіями — раз в три місяці. Два дні сесії випадають у вихідні дні (Сб., Нд.) і один день сесії випадає на будній день (Пн. або — Пт.).

Робота буде проходити у формі experimential groups, де студенти, окрім теоретичної підготовки, отримують основи професійної рефлексії, досвід особистої психотерапії, а також навчаються аналізу особистісних проблем в необхідному теоретичному контексті.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.