Навчання для барменів
- MR.BAR, Wine & Spirits School
- Студенти, дорослі
- Онлайн
- mrbar.com.ua
- Вілінська Наталія
Про курс
Школа ресторанного бізнесу MR.BAR відкриває набір на навчання!
Курс призначений як для персоналу ресторанної сфери, що вже діє, так і для новачків. У програмі як теоретична, і практична частина.
Напрями навчання:
- Bar course
- Wine course
- Cheese course
Ліцензія Мінсоцполітики АВ №585025 від 05.10.2011
Програма курсу згідно з Міжнародними стандартами підготовки кадрів для ресторанної індустрії / курс бару за стандартами "American Bar System".
Після закінчення навчання випускник отримує Сертифікат міжнародного зразка.
Навчання як групове, і індивідуальне. Заняття проходять на базі тренінг-центру, зали якого відповідають вимогам щодо навчання персоналу.
Навчання проводить команда тренерів із досвідом роботи у ресторанно-готельній сфері понад 10 років; досвід роботи в закладах Premium - класу, а також з досвідом роботи на круїзних судах; також є запрошений викладацький склад з досвідом роботи не один рік у ресторанній сфері.
MR.BAR – є офіційним представником з підготовки персоналу для компаній Volan Sea (http://www.volans.com.ua)
Для студентів, що проходять навчання для роботи за кордоном: є заняття англійською мовою, теоретичний матеріал також надається англомовною мовою і є можливість прямого контакту з представниками круїзних компаній, а також з роботодавцями.
Програма курсу:
- блоки та модулі,
- майстер-класи,
- майстер-класи на англ. мовою (професійна)
- самостійні роботи,
- дегустації/приготування коктейлів.
I вступний семінар. Різні аспекти роботи/Словник професійних термінів.
ІІ комплектація бару. Барні інструменти та інвентар / Барне обладнання / Правила обслуговування. Барний посудIII Історія та основи виробництва алкогольних напоїв світу
- Історія питних закладів / Історія виникнення, виробництво, види, споживання, відомі марки.
- Дистиляція: історія дистиляції, дистилятори, їх види.
- Гіркі настоянки /Анісові настоянки /Хінні настоянки / Вермути / Лікери
- Мескаль, Текіла / Ром
- Бренді, Коньяк, Арманіяк, Марк, Граппа, Чача, Кальвадос
- Віскі: Шотландії, Ірландії, Америки, Канади та Японії / Джин / Горілка / Пиво
- Шампанське, Ігристі вина, Вино, Піно де Шарант
- Технологія виробництва безалкогольної продукції;
IV Міксологія (класифікації та термінологія на англ. мові)
- методи приготування коктейлів, способи подачі коктейлів, класифікація коктейлів; складові частини коктейлю та основні співвідношення інгредієнтів/коктейлі: Shot/Short/Long Drinks
- спеції та добавки / фрукти та овочі / гарніри / сиропи
- рецептури класичних коктейлів / популярних коктейлів
- практичні коктейльні тренінги / майстер-класи
V Майстер-клас - Баріста
- Історія кави. Сорт кави. Види обсмажування. Кавове обладнання та посуд.
- Правила приготування еспресо. Приготування напоїв на основі еспресо.
- Чай (історія, класифікація, виробництво, правила заварювання та подачі))
VI Практика
- Організація робочого місця / барна станція / Робота з інвентарем та посудом /
- Організація робочого місця / Методи подачі напоїв у барі - практика на воді /
- Опрацювання методів подачі напоїв та методів приготування коктейлів на воді
- Елементи «Exhibition flair» наливи: техніка, різновиди, тест-налив;
- Стилі роботи: класика та флейринг.
- Тренінги: Speed Mix, Sleep Mix
- Рольові ігри за баром - "Робота з гостем", "Психологія бармена".
VII Тренінги на англ. мові (барна термінологія, барний етикет, сервіс, правила роботи та інше)
VIII Основи продажу
- Техніка та психологія успішного продажу. Мистецтво бути барменом. Роль бармена.
- Гості та розуміння їх потреб. Методи продажу.
- Створення ефективної позиції для роботи у барі.
- Здатність бармена привернути чи відвернути увагу відвідувача. Командна робота.
IX Робота із посадовими інструкціями. Робота з барним меню/коктейльними картами.
X Самостійні роботи. Екскурсії на підприємства з виробництва алкоголю.
Цільова аудиторія: хлопці та дівчата віком від 18 років, які цікавляться професією бармена/офіціанта, бажають працювати або вже працюють у сфері громадського харчування. Також бармени, які бажають підвищити свій професійний рівень.
Тривалість: від 2-х днів (майстер-класи) до 7 тижнів (повний курс навчання)
Час занять: з 13:00 до 20:00
Вартість: попередній запис дає можливість отримання знижки !!!!! Після внесення передоплати у розмірі 50% вартості обраного курсу, за Вами залишається місце в групі!!!
Акції, що діють:
50% на навчання, якщо приходиш із другом!!!
За час існування школа випустила понад п'ятсот фахівців, які в даний час успішно працюють у різних галузях ресторанного бізнесу України та за кордоном, а також на круїзних судах.
Після закінчення навчання сприяємо у працевлаштуванні !!!!!!
Заявки на навчання Ви можете залишити або на сайті: www.mrbar.com.ua,
або за телефоном компанії.
Ми в соц.мережах:
www.facebook.com/mrbar.com.ua
-
Професійні, підвищення кваліфікації
-
Позашкільна освіта
Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.
Коментарі
Невірно заповнені поля відзначені червоним.
Будь ласка, перевірте форму ще раз.
Ваш коментар відправлений і буде доступний на сайті після перевірки адміністратором.
Залишити коментар