Навчання для барменів



  • 3 500 грн за курс

Про курс

Школа ресторанного бізнесу MR.BAR відкриває набір на навчання!

Курс призначений як для персоналу ресторанної сфери, що вже діє, так і для новачків. У програмі як теоретична, і практична частина.

Напрями навчання:

  • Bar course
  • Wine course
  • Cheese course

Ліцензія Мінсоцполітики АВ №585025 від 05.10.2011

Програма курсу згідно з Міжнародними стандартами підготовки кадрів для ресторанної індустрії / курс бару за стандартами "American Bar System".

Після закінчення навчання випускник отримує Сертифікат міжнародного зразка. 
Навчання як групове, і індивідуальне. Заняття проходять на базі тренінг-центру, зали якого відповідають вимогам щодо навчання персоналу.

Навчання проводить команда тренерів із досвідом роботи у ресторанно-готельній сфері понад 10 років; досвід роботи в закладах Premium - класу, а також з досвідом роботи на круїзних судах; також є запрошений викладацький склад з досвідом роботи не один рік у ресторанній сфері.

MR.BAR – є офіційним представником з підготовки персоналу для компаній Volan Sea (http://www.volans.com.ua)
Для студентів, що проходять навчання для роботи за кордоном: є заняття англійською мовою, теоретичний матеріал також надається англомовною мовою і є можливість прямого контакту з представниками круїзних компаній, а також з роботодавцями.

Програма курсу:

  • блоки та модулі,
  • майстер-класи,
  • майстер-класи на англ. мовою (професійна)
  • самостійні роботи,
  • дегустації/приготування коктейлів.

I вступний семінар. Різні аспекти роботи/Словник професійних термінів.

ІІ комплектація бару. Барні інструменти та інвентар / Барне обладнання / Правила обслуговування. Барний посудIII Історія та основи виробництва алкогольних напоїв світу

  • Історія питних закладів / Історія виникнення, виробництво, види, споживання, відомі марки.
  • Дистиляція: історія дистиляції, дистилятори, їх види.
  • Гіркі настоянки /Анісові настоянки /Хінні настоянки / Вермути / Лікери
  • Мескаль, Текіла / Ром
  • Бренді, Коньяк, Арманіяк, Марк, Граппа, Чача, Кальвадос
  • Віскі: Шотландії, Ірландії, Америки, Канади та Японії / Джин / Горілка / Пиво
  • Шампанське, Ігристі вина, Вино, Піно де Шарант
  • Технологія виробництва безалкогольної продукції;

IV Міксологія (класифікації та термінологія на англ. мові)

  • методи приготування коктейлів, способи подачі коктейлів, класифікація коктейлів; складові частини коктейлю та основні співвідношення інгредієнтів/коктейлі: Shot/Short/Long Drinks
  • спеції та добавки / фрукти та овочі / гарніри / сиропи
  • рецептури класичних коктейлів / популярних коктейлів
  • практичні коктейльні тренінги / майстер-класи

V Майстер-клас - Баріста

  • Історія кави. Сорт кави. Види обсмажування. Кавове обладнання та посуд.
  • Правила приготування еспресо. Приготування напоїв на основі еспресо.
  • Чай (історія, класифікація, виробництво, правила заварювання та подачі))

VI Практика

  • Організація робочого місця / барна станція / Робота з інвентарем та посудом /
  • Організація робочого місця / Методи подачі напоїв у барі - практика на воді /
  • Опрацювання методів подачі напоїв та методів приготування коктейлів на воді
  • Елементи «Exhibition flair» наливи: техніка, різновиди, тест-налив;
  • Стилі роботи: класика та флейринг.
  • Тренінги: Speed ​​Mix, Sleep Mix
  • Рольові ігри за баром - "Робота з гостем", "Психологія бармена".

VII Тренінги на англ. мові (барна термінологія, барний етикет, сервіс, правила роботи та інше)

VIII Основи продажу

  • Техніка та психологія успішного продажу. Мистецтво бути барменом. Роль бармена.
  • Гості та розуміння їх потреб. Методи продажу.
  • Створення ефективної позиції для роботи у барі.
  • Здатність бармена привернути чи відвернути увагу відвідувача. Командна робота.

IX Робота із посадовими інструкціями. Робота з барним меню/коктейльними картами.

X Самостійні роботи. Екскурсії на підприємства з виробництва алкоголю.
Цільова аудиторія: хлопці та дівчата віком від 18 років, які цікавляться професією бармена/офіціанта, бажають працювати або вже працюють у сфері громадського харчування. Також бармени, які бажають підвищити свій професійний рівень.

Тривалість: від 2-х днів (майстер-класи) до 7 тижнів (повний курс навчання)

Час занять: з 13:00 до 20:00

Вартість: попередній запис дає можливість отримання знижки !!!!! Після внесення передоплати у розмірі 50% вартості обраного курсу, за Вами залишається місце в групі!!!

Акції, що діють:
50% на навчання, якщо приходиш із другом!!!

За час існування школа випустила понад п'ятсот фахівців, які в даний час успішно працюють у різних галузях ресторанного бізнесу України та за кордоном, а також на круїзних судах.

Після закінчення навчання сприяємо у працевлаштуванні !!!!!!

Заявки на навчання Ви можете залишити або на сайті: www.mrbar.com.ua,
або за телефоном компанії.

Ми в соц.мережах:
www.facebook.com/mrbar.com.ua

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Дар'я,25.11.2023, 10:02
Скільки місяців триває навчання
Сергій,01.08.2023, 17:12
Скільки коштує послуга
Дар'я,15.12.2022, 11:20
Коли відбудеться набір на 2023??
Natalie,15.12.2022, 20:49
Вже відкритий набір на січень, починаємо навчання з 24 січня.
Коверга вікторія,16.10.2022, 08:23
Добрий день. Коли у Вас набір?
Теті,23.09.2022, 02:03
Це украінська компанія чи російська?
Аня,15.07.2022, 18:29
Ще трішки подождати і я буду поступати, і тепер я знаю на кого і куди. Дякую!?

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.