Школа web-дизайну

Java



  • 2 250 грн на місяць

Про курс

Курс Java

Тривалість курсу: 5 місяці

Протягом багатьох років мова Java займав перші рядки рейтингів мов програмування. Знаючи цю мову, можна створювати різноманітні кросплатформні додатки - сайти, мобільні додатки, корпоративні системи. Програма курсу побудована таким чином, щоб дати вам всі необхідні знання для працевлаштування. Ви почнете з детального вивчення мови Java і покроково освоїте всі тонкощі, необхідні для роботи.

Під час курсу ви придбаєте практичні навички, виконуючи домашні завдання і працюючи з тренером, і розвиваючи дипломний проект - отримаєте безцінний практичний досвід і створите перший проект для портфоліо.

В результаті навчання

  • Зрозумієте принципи ООП і освоїти фундаментальні принципи створення програм з використанням Java
  • Освоєте механізми багатопоточності Java, попрацюйте з основними бібліотеками і отримаєте досвід написання блоків і інтеграційних тестів
  • Навчитеся налаштувати взаємодію з базою даних SQL, використовуючи основні аспекти JDBC
  • У процесі навчання формується власне портфоліо робіт.
  • Під час навчання та після закінчення навчання наші викладачі завжди на зв'язку. Постійна допомога під час навчання та після закінчення школи
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Кривому Розі, ЗВО/ВНЗ в Кривому Розі, коледжі в Кривому Розі, репетиторів в Кривому Розі, роботу в Кривому Розі.