Бухгалтерський облік і фінансова звітність зі знанням програми 1С Підприємство 8.2



  • 300 грн за заняття

Про курс

Бухгалтерсікй облік і фінансова звітність-одна з найбільш важливих складових в управлінні господарськими процесами і їх результатами, забезпечення необхідного контролю за всіма сторонами економічної діяльності суб'єктів господарювання.

Курс складається з трьох частин: 1 частина - Теоретичні основи бухгалтерського обліку - розглядається суть і загальна характеристика бухгалтерського обліку, призначення та побудова балансу, система розрахунку, подвійний запис, організація документообігу та вимоги до оформлення документів, основи організації обліку і звітності на підприємстві.

2 частина - Детальніше розглядається економічна сутність господарських операцій підприємства, джерел їх створення, відображення їх в бухгалтерському обліку. Слухачі навчаться користуватися Планом рахунків і оформляти облікові реєстри.

У третій частині ми пропонуємо закріпити на практиці набуті знання.

Комп'ютерна програма 1С: Підприємство 8.2. призначена для користувачів, відповідальних за ведення бухгалтерського обліку - бухгалтерів. А також знання деяких конфігурацій (Товари - склад, Зарплата - кадри) будуть корисним для менеджерів, операторів, і керівників підприємств. Автоматизоване ведення бухгалтерського обліку та податкової звітності широко використовується на підприємствах України.

Докладніше за телефоном: [відкрити контакти](097) 222-15-95, [відкрити контакти](093) 500-91-16

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Елена,26.07.2020, 10:20
Добрый день. Меня интересует последняя версия программы 1С 8.3 редакция 2.0. Если такие курсы в Белой Церкви. Или может планируются

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Білій Церкві, ЗВО/ВНЗ в Білій Церкві, коледжі в Білій Церкві, репетиторів в Білій Церкві, роботу в Білій Церкві.