Танго



  • 130 грн

Про курс

Об’єм курса:

Хочете навчитися танцювати? Уроки аргентинського танго!
Проводиться набір в групи-початківці. Групові та індивідуальні заняття. Зал в центрі міста. Перше заняття безкоштовно!

Аргентинське танго – це імпровізація, вираз емоцій, це маленьке життя, довжиною в одну мелодію, і тільки Вам вирішувати, якою вона буде. Пізнаючи руху і музику танго – Ви пізнаєте себе.
Якщо Ви давно хотіли почати танцювати танго, або вам хочеться нових відчуттів в житті запрошуємо Вас в наш Танго-Клуб «La Salida».

У Танго-Клубі «La Salida» Ви навчитеся чути музику і танцювати танго, створювати свій неповторний малюнок танцю. Кожна жінка зможе відчути себе королевою, і кожен чоловік зможе стати сильним і впевненим мачо, при цьому ніжно і трепетно напрямних партнерку в хитросплетенное мереживо танго-кроків. Танго – це вічне свято в приємній компанії, коли і де б ви до нього не приєдналися.

Ваші вік, комплекція, наявність партнера і хореографічна підготовка абсолютно не важливі! На занятті Ви обов'язково побуваєте в парі з партнером, якщо вам не пощастило прийти «зі своїм».

Вигідна система знижок, в тому числі для студентів та сімейних пар!

  • Сайт: http://lasalida.com.ua
  • ВКонтакте: https://vk.com/lasalida
  • Facebooke:https://www.facebook.com/groups/lasalidatango

Час проведення:

  • По буднях – 16.00-22.00
  • Субота – 13.00-17.00
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.