BIG BEN, академія мов

Англійська мова для дорослих



  • 312 грн за заняття

Про курс

Дніпро

В офісах і онлайн

Правий берег

Лівий берег

Академія мов BIG BEN - один з лідерів у навчанні англійської, німецької та польської мов у місті Дніпро та Україні.

Ви декілька разів починали вивчати англійську мову, але потім припиняли?

Ви вже декілька разів відвідували різні курси типу "Англійська за 2 (3, 4) тижні", "Вивчіть розмовляти англійською за 2 дні" - і не отримали жодного результату?

Ви знаєте майже всі слова у реченні, але не можете зрозуміти його зміст?

Ви почуваєте себе незручно за кордоном, коли до вас звертаються англійською? (Або, можете просто відчувати жах від цього?)

Ви вважаєте, що вивчити англійську - це "не для мене"?

Ви "застрягли" на певному рівні знань і не можете рухатися далі?

Якщо ви відповіли "так" хоча б на одне з цих питань, тоді вам до нас!

Наша методика "Швидкий Start" грунтується на комунікативному підході до навчання, основні переваги якого:

  • навчання граматики у формі таблиць;
  • мінімальна усна викладка правил;
  • 70% занять присвячені розмовній практиці;
  • вивчення всіх аспектів мови: говоріння, читання, письма, перекладу;
  • активне використання аудіо- та відеоматеріалів;
  • створення мовного середовища;
  • вправи з перекладу, обов'язкове виконання домашніх завдань.

Курс BIG BEN English Part I допоможе вам швидко та успішно відкрити світ англійської мови. Від самого початку ми не навантажуємо вас надмірною теорією і не змушуємо вивчати граматичні правила на зубок. З перших занять ви починаєте правильно висловлюватися, отримуючи уявлення про загальну структуру англійського речення, яку ви зможете застосовувати в мовленні будь-якого рівня складності. Весь навчальний матеріал є практичним і поданим у доступній формі сприйняття.

Курс BIG BEN English Part II - це унікальна можливість для тих, хто володіє базовим рівнем англійської, швидко та ефективно оживити структуру мови та зробити так, щоб вона працювала на вас. Цей рівень дозволить швидко опанувати складнішими граматичними інструментами мови, а також значно розширить ваш словниковий запас, що дозволить вам охоплювати більш різноманітні теми та обговорювати будь-які питання і ситуації. При цьому підвищиться вміння сприймати мову на слух з урахуванням нових навичок, що сприятиме успішній комунікації.

Тим, хто володіє вищим рівнем мови, ми пропонуємо нові можливості розвитку розмовних навичок, збільшення словникового запасу, новий рівень опановування граматикою, що значно підвищить вашу комунікативність в англомовному середовищі.

Розподіл в групи здійснюється на основі поточного рівня володіння мовою слухача, його віку та бажаного розкладу. Якщо ваш рівень відрізняється від початкового (Starter), вам потрібно пройти безоплатне тестування в одному з наших офісів або пройти онлайн-тест, після чого ми з вами оперативно зв'яжемося та узгодимо зручний графік. Записатися на тестування в офісі можна на нашому вебсайті на будь-якій сторінці Академії мов, і ми з вами зв'яжемося негайно.

Бажаєте отримувати результат після кожного заняття і використовувати його на практиці? Тоді до зустрічі в BIG BEN Academy!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.