BIG BEN, академія мов

Німецька мова для школярів



  • 262 грн за заняття

Про курс

Дніпро

В офісах і онлайн

Правий берег

Лівий берег

Академія мов BIG BEN є одним з лідерів у навчанні англійської, німецької та польської мов в Дніпрі та Україні.

Німці кажуть: "Aller Anfang ist schwer" (буквально: "Кожен початок важкий" або "Без труда не витягнеш і рибку зі ставку"). Почніть вчитися вже сьогодні, щоб завтра це стало корисним для вас!

Академія мов BIG BEN працює відповідно до міжнародної класифікації, в якій існують шість рівнів володіння німецькою мовою: А1, А2, В1, В2, С1, С2. Вивчення одного рівня займає 1 навчальний рік (залежно від швидкості освоєння нового матеріалу цей термін може бути й меншим). Заняття проводить Керівник німецького відділу та викладачі німецького відділу з вищою філологічною освітою.

Для учнів віком від 7 до 13 років використовується підручник WIR, який складається з двох частин - підручника та робочого зошита. Підручники створені для вищезазначених рівнів.

Для учнів віком від 14 до 17 років передбачений підручник Schritte та робочий зошит.

На уроках широко використовуються додаткові матеріали, такі як вірші, пісні, приказки, скоромовки, короткі веселі історії, ігри, відеоролики та інше. Розподіл до груп здійснюється на основі поточного рівня володіння мовою учня, його віку та бажаного розкладу. Якщо ваш рівень відрізняється від початкового, вам потрібно пройти безоплатне тестування в будь-якому з наших офісів або написати нам, щоб пройти онлайн тест. Після цього ми з вами оперативно зв'яжемося та узгодимо зручний розклад.

Хочете отримувати результат після кожного заняття та одразу використовувати його на практиці? Тоді до зустрічі в академії мов BIG BEN!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Vika,27.09.2018, 22:32
Очень здесь нравится. Сын ходит на немецкий с начала года. С первых дней было круто. Менеджер на Кедрина показала учебники, рассказала про граффик и обучение. С удовольствием ходим и по сегодняшний день

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.