BIG BEN, академія мов

Німецька мова для дорослих



  • 312 грн за заняття

Про курс

Дніпро

В офісах і онлайн

Правий берег

Лівий берег

Академія мов BIG BEN - один з лідерів у навчанні англійської, німецької та польської мов у Дніпрі та Україні.

Протягом останнього десятиліття популярність німецької мови в Україні зросла у кілька разів. Особливо активно її вивчає молодь з метою отримання вищої освіти у Німеччині або інших німецькомовних країнах. Вища освіта в Німеччині є однією з найдоступніших і престижних в Європі. Ще одна причина популярності німецької мови - можливість економічного і комерційного співробітництва з підприємствами німецькомовних країн, оскільки економіка Німеччини є найбільшою в Європі. Носії мови завжди дуже прихильно ставляться до тих, хто розмовляє з ними на їх рідній мові. Це збільшує шанси на успішне співробітництво.

Німці кажуть: «Aller Anfang ist schwer» (дослівно: "Кожен початок складний" або "Без труда не витягнеш навіть рибку зі ставку"). Почніть вчитися вже сьогодні, щоб завтра працювати на вас! Академія мов BIG BEN працює відповідно до міжнародної класифікації, в якій прийнято шість рівнів володіння німецькою мовою: А1, А2, В1, В2, С1, С2.

Вивчення одного рівня займає 1 навчальний рік (за "рівномірного" (в сенсі швидкості освоєння нового матеріалу) підбору учнів цей термін може бути меншим). Заняття проводить керівник німецького відділення та викладачі з вищою філологічною освітою.

Для учнів віком від 7 до 13 років передбачено підручник "WIR", який складається з двох частин - підручника та робочого зошита. Підручники сформовані за вищезазначеними рівнями.

Для учнів віком від 14 до 17 років передбачений підручник "SCHRITTE" та робочий зошит. На заняттях широко використовуються додаткові матеріали. Це можуть бути вірші, пісні, прислів'я, скоромовки, короткі веселі історії, ігри, відеоролики та інше.

Розподіл у групи здійснюється на основі поточного рівня володіння мовою слухачем, його віку та бажаного розкладу. Якщо ваш рівень відрізняється від початкового, вам потрібно пройти безоплатне тестування в будь-якому з наших офісів або написати нам, щоб пройти онлайн тест. Після цього ми з вами оперативно зв'яжемося та узгодимо зручний розклад.

Хочете отримувати результат після кожного заняття та одразу використовувати його на практиці? Тоді до зустрічі в академії мов BIG BEN!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.