Junior-it, школа програмування для дітей

Програмування на мові Java



  • 1 800 грн на місяць

Про курс

Java є мовою програмування і платформою для обчислень. Існує безліч програм і веб-сайтів, які не працюють при відсутності встановленої Java, і з кожним днем число таких веб-сайтів і додатків збільшується. Java відрізняється швидкістю, високим рівнем захисту і надійністю. Від портативних комп'ютерів до центрів даних, від ігрових консолей до комп'ютерів, які використовуються для наукових розробок, від стільникових телефонів до мережі Інтернет - Java всюди і використовується для всього!

Java - це одна з найбільш універсальних мов програмування, з її допомогою можна створювати додатки та застосунки, ігри і бази даних, штучний інтелект і веб-додатки, використовувати для серверів і писати ПЗ, для обладнання.

На цьому курсі, ви вивчите основи роботи з Java, що це за мова, як з нею працювати, як писати код і де. Познайомитеся з синтаксисом мови, її правилами, попрацюєте з умовами, циклами, масивами, методами та списками, класами та об'єктами.

До кінця курсу, ви створите кілька власних програм та ігор, за допомогою ваших знань, зможете створювати повноцінні проекти, зі зручним користувачеві інтерфейсом, як захочете!

Обсяг курсу:

  • Курс на протязі учбового року
  • Інтенсивність: 1 раз в неделю
  • Длітельность уроку 3 години 15 хв

Час проведення:

  • заняття проводяться за розкладом

Ми знаходимося за адресою:

  • м. Київ, вул. Драгоманова, 17 / м. Позняки /
  • м. Київ, вул. Маршала Тимошенко, 13 А / м. Мінська /

Детальна інформація на сайті >>>

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.