Шиття спідньої білизни



  • 400 грн за заняття (офлайн та онлайн)

Про курс

Навіщо шити спідню білизну? На іноземних сайтах, на розпродажах, якість пристойна - вибирай будь-яку. Білизна із мас маркету, як правило, шиється з самих дешевих матеріалів. Преміум  якість  коштує вже від 70-100 $ за один комплект. 

Не завжди можна натрапити на комплект білизни, який ідеально підійде по кольору, комфортності, фасону, розміру і т.д. Навчившись шити ви будете витрачати набагато менше часу, ніж витративши його на пошуки саме того ідеального комплекту білизни. При цьому собівартість білизни буде значно нижчою, ніж в магазинах. 

Бажаєте навчитися шити білизну всього за 8 занять, самостійно будувати викрійки, щоб навчали доступно, без зарозумілих швейних термінів, з демонструванням всіх тонкощів і секретів?

Всі вище вказані пункти більш ніж  реальні. У 2010 році, я Наталія Герасютіна, відкрила свою Авторську Школу Дизайну ,,Дамське Щастя".

В інстаграмі @kursu_online ви маєте змогу пересвідчитися в тому, яку мереживну красу шиють мої учениці. 

На моїх курсах ви отримуєте ,,вижимку,, із всіх методик конструювання спідньої білизни, яку я збирала по крихтам протягом багатьох років, систематизувала і ділюся з ученицями на заняттях. 

Розкриваю секрети та тонкощі про які вам більше ніхто ніде не розповість, так як це авторські напрацювання за роки роботи з клієнтами в індивідуальному пошиві та безцінний особистий досвід. 

Навчу як шити якісну білизну на звичайній швейній машинці. 

Тому після моїх курсів вам не потрібно буде додатково шукати інформацію - ви 100% будете вміти шити різноманітну спідню білизну, на будь-яку фігуру. 

З курсів ви виходите з повноцінною колекцією спідньої білизни (трусикі та бюстгальтери різних форм та моделей, пояса для панчох, гартери, боді, пеньюари, корсажі, халати та піжамки).

На всіх заннятях 100% практика. Після кожного уроку на вашу електронну адресу надсилаю конспект, в якому детально, з покроковим описом розписано заняття, яке ви пропрацювали практично, так що шансів щось забути у вас гарантовано не буде:))

Отриманні знання в ,,Дамському Щасті" посприяють повноцінному заробітку в подальшому.

Усі учениці, по закінченню курса, отримують в подарунок бізнес-курс по відкриттю свого онлайн-магазину спідньої білизни. 

Заняття триває 2 години. Вартість одного групового заняття - 400 грн. Індивідуальне заняття коштує 700 грн за 2 години.

Набір в групу проходить постійно.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Вишневич Лілія,22.02.2022, 18:26
Курси просто супер, я тепер можу шити собі і не тільки собі білизну. Викладач Наталія все не лише пояснює на теорії а і на практиці. Знімаємо з себе мірки, відшиваєио, підганяємо, щоб усе було супер зручно, і при всьому процесі Наталія пояснює, що, звідки і куди. Та ще й конспекти скидає для майбутнього, якщо виникнуть якісь питання. Однозначно рекомендую ці курси. Не пошкодуєте. ???
Михайленко Таня,10.06.2021, 09:52
Рекомендую курсы от всей души. Начала изучение с азов и теперь шью даже сложные бельевые комплекты. Хотя перед курсами в "Дамском Счастье" была еще на одних пару занятий в Житомире, но как то не "зашел" мне преподаватель, здесь все устроило, поэтому рекомендую.
Білоцька Вероніка Адамівна,05.04.2021, 14:48
Хочу залишити свій відгук на цьому сайті, звідки дізналася про ці курси. Сподобалися детальні уроки, роз’яснення і індивідуальний підхід до кожної учениці. Те, що я пошила під час занять як пробну білизну - ношу із задоволенням. Не знаю чи я буду комусь шити на замовлення нижню білизну, хоча навчилася на цих курсах робити викрійки на будь-яку фігуру, а собі точно шию і буду шити. Тому що економно і при цьому білизна гарної якості.Так треба витратити час і гроші на покупку матеріалів, але я вже знаю, що скільки зможу шити, то буду носити білизну від себе коханої. Тому однозначно курси рекомендую!
Лера,16.09.2020, 19:12
Закончила эти курсы по белью, очень довольна! Во время обучения нашла себе множество трусиков, бюстиков по смешной себестоимости, но из красивого, дорого кружева. Рекомендую, курсы достойные
Надежда Герасимчук,01.11.2019, 10:32
Отучилась, курсы клевые, рекомендую
Нина,24.10.2019, 14:17
Закончила эти курсы, довольна. Теперь в магазин нижнего белья хожу только за идеями. Рекомендую
Марія,21.10.2019, 16:55
Рекомендую. Курси дійсно хороші
Злата,17.10.2019, 14:18
Я долго искала хорошие курсы по пошиву нижнего белья. Прошла обучение в этой школе и что могу сказать - это круто ребята, идите, не пожалеете! И поверьте, это не просто громкие слова - я прошла уже одни курсы по белью в Житомире и они меня ничем не впечатлили - одна теория, мало практики да и умений тоже. Здесь же вся теория выдавалась уже распечатаной и мы самостоятельно строили выкройки (а не обводили на ткане готовые выкройки), моделировали, подгоняли все миллиметры под себя, так что слова из их рекламы про ,,вторую кожу" это 100% правда)) Очень рекомендую!!!
Татьяна,17.10.2019, 15:38
Полностью подтверждаю! Сейчас как раз учусь уже 1,5 месяца и уже практически сшила бюстгальтер! Горжусь собой безмерно! Крутые курсы!
Татьяна,07.10.2019, 17:12
Очень рекомендую эту школу - не пожалейте денег на обучение! Я новичек в шитье, но после окончания шью не только себе и мужу, но и на заказ. При этом отлично зарабатываю, так как знания получила отличные. Рекомендую!

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.