Англійська мова для дітей та підлітків, індивідуально



  • 229 грн за заняття

Про курс

All Right – це найбільша в Європі онлайн школа англійської мови для дітей віком від 4 до 18 років. У нашій школі навчаються діти з усього світу, і зараз кількість наших учнів перевищила вже 70,000.

Переваги навчання в All Right:

  • Вчитися можна в програмі All Right з телефону або планшета в індивідуальній інтерактивній класній кімнаті
  • Програма навчання побудована за Кембриджською комунікативною системою
  • Учень може відвідувати розмовні клуби абсолютно безкоштовно
  • Розклад та інтенсивність занять ви вибираєте самостійно, а кожен урок триває 25 або 55 хвилин.
  • Вчителі можна вибрати самостійно із трьох категорій. Нині у школі працюють понад 700 висококваліфікованих педагогів
  • Курси за інтересами: Minecraft, Roblox, Lego, Disney, Painting, Singing, Animals та багато інших.
  • Якщо у вас виникають питання, наша служба підтримки завжди готова допомогти

Ми не змушуємо вчитися, а закохуємо в англійську 💜

📌 Переконайтеся самі - спробуйте перший урок безкоштовно!

➡️ https://bit.ly/3xpWeXp 🤩

All Right 💜 - це:

  • Зручний графік та індивідуальний підхід 🕖
  • Цікаві уроки 🤩
  • Кращі вчителі 😎
  • Розмовна практика 🗣
  • Безкоштовне пробне заняття - https://bit.ly/3xpWeXp👌

✅ Зберігайте наші соц.мережі, щоб не пропустити розіграші та корисності:

    • Instagram: https://www.instagram.com/allright_ua/
    • Facebook: https://www.facebook.com/allrightUKR/

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Дарина,26.09.2022, 13:32
Заняття з англійської мови в школі All right нам дуже допомогли у проходженні шкільної програми. В мене дитина більш творча та активна. І заставити її вчитися і робити уроки буває досить складно. Тому вирішили шукати дотакові заняття, де її зможуть буде чимось зацікавати. А в школі All right саме так і проходять уроки, в веселій формі і грайливій атмосфері. І я бачу що вона не просто розважається, а й усвоює інформацію. Вдячна нашому вчителю Елизаветі за це!
Марина,22.09.2022, 13:54
Ми прийшли до школи Allrigth за рекомендацією. Це наш не перший досвід вивчення англійської. Пробували офлайн заняття з репетитором, дуже не зручно і складно знайти гарного вчиеля. Вирішили шукати на онлайн форматі. І вирішили пройти безкоштовний пробний урок у школі Allrigth. Нам усе сподобалося! Зручна платформа, дитина 6 років справляється зі входом на урок і всіма інтерактивами самостійно, що дуже зручно для батьків. Відмінний педагогічний склад, на сайті є вся потрібна інформація про освіту, захоплення та відео-візитки вчителів. Можливість планувати свій графік самостійно і відвідувати заняття в розмовному клубі. Окрема подяка за гру з лисеням Чарлі)
Лідія,22.09.2022, 13:06
Хороша школа, мені подобається, що для дитини створюються найкращі умови, індивідуальний підхід вчителя. До моїх прохань прислухаються і максимально швидко виконують. Раніше ходили на заняття до репетитора, доводилося їздити з дитиною на заняття і підлаштовуватися під час. Але з Оллрайт на багато зручніше, дочка сама вмикає урок і вона вдома, час уроків можу вибрати зручний для дитини. Спасибі вам за таку школу!
Олена,22.09.2022, 10:40
Нам порадили школу All Right друзі, навіть не довелося витрачати час та сили на пошуки) Сподобалось те, що у кожного вчителя є відеовізитка, і можна більш менш зрозуміти, який вчитель активний та веселий, а який більш серйозний. Ну і звісно ж пробне заняття теж допоможе зрозуміти чи буде дитині підходити вчитель. Навчаємось не довго, але нас все влаштовує: уроки та матеріали схожі на мультик, це просто чудово та дуже дієво. Слова нові вчаться дуже швидко. Після уроків дуже часто чую як дочка повторує самостійно все, що проходили. Душа радіє)
Валерія,21.09.2022, 11:36
Я теж дуже задоволена школою! Мені подобається, що ми економимо купу часу на дорогу, але при цьому отримуємо відмінне навчання. Також починали з індивідуальних уроків, але зараз зрозуміла, що дитині дуже не вистачає спілкування з іншими дітками. Тому зараз відвідуємо і онлайн розмовні клуби. Там дуже цікаві і різноманітні теми зустрічей.
Марта,20.09.2022, 23:16
Дізнались про школу весною на безкоштовних уроках, синові сподобалось і ми вирішили придбати мінімальний пакет індивідуальних уроків. Навчання продовжили влітку, тому, що не змогли успішно закінчити навчальний рік в школі. Зараз уже купили великий пакет, уроки по 55 хвилин. Дуже вдячна вчителю Валерії за її вміння зацікавити, навчити, полюбити вчити мову. За літо став краще говорити, майже прибрали мовний бар'єр та покращили знання граматики. Рекомендую школу для дітей шкільного віку.
Ксенія,20.09.2022, 11:34
Дуже подобаються заняття тут. У нас уроки по 55 хвилин, син просить ще, займаємося з Віталієм, він такий "свій чувак", як каже моя дитина:)))) Для мене це сучасний і професійний педагог. Синові подобається, я задоволена. Організація незрівнянна, подобається професійний підхід з боку школи в підході навчання, у програмі, у підтримці адміністраторами. 1 раз на тиждень син відвідує розмовні клуби, мені дуже подобається, що вони включені в пакет уроків, я плачу за індивідуальні уроки і додатково отримую ще й розмовні клуби на баланс.
Юлія,19.09.2022, 22:19
Хотілося б подякувати школі AllRight. Прогрес було видно з першого місяця навчання. Викладач допомогла з читанням, адже зараз в школі на це акцент, допомагала дитині з домашнім завдання. Дуже гарний продуманий формат занять. Анімований помічник - лисеня Чарлі, дитина в захваті від нього. З нетерпінням хоче ще уроки, щоб отримувати зірочки і вивчити нові слова. Приємним бонусом була гра, на яку не довелося купувати підписку, тож вчити мову ще зручніше і цікавіше для дитини.
Руслана,17.09.2022, 17:21
У школі займаються двоє моїх діток (5 і 9 років). Молодшого записала на групові уроки (навчаються по 4-5 осіб), а старший займається індивідуально з викладачем індивідуально. Мені дуже подобаються обидва підходи. Для молодшого цікавіше займатися ще з іншими дітками, але при цьому ефективність від занять не гірша, ніж у старшого. Старший навіть робить домашнє завдання з викладачем, що не встигають опрацювати в школі, так як часті тривоги і уроки зриваються (гадаю, всі батьки зараз це проходять). Подобається сервіс школи, ціни на уроки, бонуси учням та знижки
Марія,16.09.2022, 17:21
Школою задоволена, адже моя 5-тирічна донька дуже активна, пробували заняття з репетитором, вона не могла всидіти на місці більше 10 хвилин. Тут вона займається 25 хвилин з цікавістю (вчитель бачить коли стомилась і проводить руханки, всі вправи захопливі і вона малює, читає і головне вчить англійську), домашні завдання робить із задоволенням (бо вони теж інтерактивні і на сайті онлайн), ще ми підписалися на курс пісень з англійської. Загалом, навчанням задоволені, спасибі школі за цікаву подачу матеріалу!
Анна,15.09.2022, 21:20
Враження від школи хороші! Почали займатися з березня місяця, коли з'явився стабільний інтернет та і потрібно було налагоджувати навчальний графік дитини і все наше життя. Захоплюючі уроки і програма загалом, є навіть окремі курси за інтересами. Влітку, наприклад, донька проходила уроки за Літнім курсом. Все так продумано, захоплююче, що спостерігаючи іноді за уроками доньки і сама вивчила пару фраз, які потрібні для подорожей)). А про доньку так взагалі мовчу, це її улюблені уроки. Є адміністратор, допомагає з усіх питань, але зазвичай мені зручно самій із застосунку забронювати уроки на 1-2 тижні наперед. Олрайт, бажаю рости і процвітати! У цій школі будемо готуватися до всіх іспитів.
Олександра,14.09.2022, 11:19
Я була дуже прискіплива і уважна у виборі програми для навчання для дитини, які матеріали використовуються. У мене донька дуже сором'язлива і їй трохи важкувато розкритися, але вчитель дуже уважний і з першого уроку їй вдалось зацікавити малу. Одразу знайшли спільну мову і донька дуже задоволена уроками, поки що займаємося 1 раз на тиждень у вихідні, але думаю що будемо підключати ще 1 урок на тиждень. Що хочу відмитити саме важливе для мене - що адміністратори уточнили захоплення доньки і це вчитель використала для уроку. Вартість занять для індивідуальних уроків вважаю, що чудова, бо входять в пакет уроків ще й розмовні клуби.
Оксана,13.09.2022, 17:35
Потрібно було наздогнати шкільну програму, тому шукала індивідуальні уроки для сина. Я в захваті, як все організовано і продумано в Олрайт. Окрім того, що на уроках проходять шкільну програму ще й додатково йдуть по методиці школи, яка розроблена спеціально для дітей. Сину дуже подобається його вчителька. У школи завжди круті акції, я встигла купити уроки влітку з кешбеком і тепер маю на балансі кошти, щоб сон продовжував навчання.
Світлана,12.09.2022, 14:34
Моя донька обожнює уроки англійської у All Right! З нетерпінням чекаємо занять. Наш викладач Ніна- надзвичайна! З перших занять знайшла підхід по доньки. У Софії є видимий прогрес. Дитина вже намагається спілкуватися з нами англійською. Після занять завжди гарний настрій. Вони співають, танцюють і дивляться відео з улюбленими героями. Тому без вагань рекомендую цю школу.
Ірина,08.09.2022, 17:52
Заняття у школі All Right - це справжнє задоволення. Ми давно шукали щось таке оригінальне та особливе. У них є своя гра, свій персонаж, який супроводжуває дитину на кожному кроці. Це дуже діткам подобається. Спілкування з вчителем на урока + спілкування з однолітками на розмовних клубах - ідеальна формула вивчення англійської)
Aліна,05.09.2022, 14:56
Навчаємося в Allright вже 4 місяці. За цей час дочка дуже зацікавилася та змотивувалася вчити мову. Вчитель зміг зацікавити та утримати увагу дитини. Це велика рідкість. Дуже вдячні школі. Гарна розмовна практика. Плюс у них завжди різноманітні безкоштовні уроки проходять, цікаві марафони, розсилки. І ніякі додаткові матеріали не потрібні

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.