Механіка. Основи 5-6 років, курс для дошкільнят



Про курс

На заняттях курсу Механіка. Основи для 5-6 років діти детально заглиблюються у вивчення конструкцій, що рухаються, і будують механізми, оздоблені моторами і джерелом живлення. На прикладі механізму ми показуємо юним інженерам, де в нашому житті зустрічається механіка, яким чином відбувається передача енергії, і що впливає на роботу різних механічних пристроїв.

Однак основи механіки це не тільки знайомство з різними механічними пристроями і фізичними явищами. Кожен новий урок малюки розвиватимуть безліч навичок, які в майбутньому допоможуть дітям легко адаптуватися в школі і не тільки. Навички, які діти будуть розвивати на уроках механіки:

  • посидючість, концентрацію уваги;
  • уяву, творче мислення;
  • логічне і просторове мислення;
  • дрібну моторику;
  • комунікабельність;
  • вміння працювати у команді.

Також маленькі інженери не будуть боятися експериментувати, проявляти ініціативу, допускати помилки, освоять усну лічбу, навчаться грамотно говорити, застосовуючи в своїх фразах технічну термінологію. Всі ці навички та вміння вони придбають, створюючи унікальні механізми і роблячи свої перші кроки в освоєнні технічних наук.

Для запису дзвоніть [відкрити контакти](093) 875-85-00, [відкрити контакти](095) 875-85-00.

З радістю чекаємо на нових учнів!

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Одесі, ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, репетиторів в Одесі, тренінги в Одесі, роботу в Одесі.