Kukurudza

СММ-дизайн в Figma



  • 9 600 грн на місяць (є оплата частинами)

Про курс

Хочеш навчитись залучати, закохувати та продавати за допомогою дизайну? А знайти свій власний стиль, опанувати інструменти Figma та створювати дизайн-системи, які вивільнять до 50% часу на роботу? Тоді курс СММ-дизайн саме для тебе. 

Що отримаєш від навчання, якщо ти:

  1. Сммник, маркетолог, digital-експерт — опануєш інструмент Figma, відкриєш креативну чакру та навчишся створювати фірмовий стиль для клієнта.
  2. Блогер чи власник проєкту — збільшиш продажі за допомогою віжуалу, зекономиш нерви на правки дизайнеру, створиш власний стиль та дизайн-систему у Figma.
  3. Графічний або вебдизайнер — створюватимеш якісні дизайни для SMM-проєктів, збільшиш кількість своїх кейсів та сформуєш візуальний стиль, який залучатиме нових клієнтів, 

Що дізнаєшся на курсі з графічного дизайну у Figma?

  1. Курс поділений на 5 модулів. На першому ти розберешся зі стилями в дизайні, навчишся створювати концепції та мудборди.
  2. На другому модулі опануєш інструменти роботи у Figma, розберешся із плагінами, анімацією й навчишся тут оформлювати контент для SMM-віжуалу.
  3. На третьому розберешся з основами графічного дизайну: навчишся підбирати шрифтові пари, дізнаєшся більше про колористику, композицію та вільний простір.
  4. На четвертому модулі ти дізнаєшся, як керувати увагою за допомогою віжуалу та навчишся створювати нешаблонну дизайн-систему.
  5. На п’ятому модулі ти прокачаєш soft навички та дізнаєшся, як комунікувати з клієнтом без нервових клітин, формувати ціни на свої послуги та оформити своє портфоліо.

Хто лектор? Викладати буде авторка курсу з 5-річним досвідом в дизайні Каміла — дизайнерка в студії Ornament та творець першої дизайн-системи для Kukurudza.

Курс про дизайн для SMM проходить онлайн, тож ти зможеш навчатись у будь-якому зручному місці: дивитись відеоуроки, читати конспекти, обговорювати інсайти в чаті. А ще брати участь в live-зустрічах, на яких ми розбиратимемо поширені помилки та практичні роботи. Але, головне, ти одразу матимеш дизайн-практику на прикладі свого акаунта чи партнерів Kukurudza. 

Після закінчення курсу ти зможеш отримати сертифікат від Kukurudza, який стане красивою окрасою твого портфоліо SMM-дизайнера.

Тож якщо хочеш навчитись створювати нешаблонний дизайн, який залучає і закохує з першого ж погляду — переходь на сайт Kukurudza або ж тицяй на кнопку нижче та залишай заявку вже зараз. 

А це наш блог в Instagram, заходь на вогник.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Вікторія Курильчик,01.04.2024, 12:18
Це вже мій не перший курс від Кукурудзи🌽 і я в захваті😍😍😍 Для максимального результату і засвоєння матеріалу дуууже велику роль відіграє саме лектор, Каміла вміє доносити інформацію таким чином, щоб суть уловлювалась відразу, а інформацію дійсно запамʼяталась🔥 Протягом проходження навчання я дійсно змогла полюбити фігму і вже впевнена, що з нею буду протягом життя. Рефлексія в кінці уроків - окрема любов❤️ І загалом, подобається підхід до кожного учня, фітбек від лектора і модератора безцінний🔥 З додаткових плюсів - зʼявляється непбияка мотивація творити, жити в цій сфері і вірити в свої сили❤️ Дякую за цей курс, якби можна було повернути час назад і задати собі питання: "чи хочу я ще раз пройти курс?", відповідь буде - односзначно ТАК❤️
Kukurudza,25.04.2024, 18:13
Дуууже дякуємо! 🌽
Катерина,31.03.2024, 12:37
Курс наповнений інформацією, немає «води», всі теми розкритті - я в захваті! Від бази до креативу пройшла всі уроки в групі з підтримкою кураторів, і ще раз буду проходити самостійно, бо нереально охопити так багато корисної інформації за один раз. Дуже сподобались лайф-зустрічі в зумі з розборами, цікаві дз та купа нових мемів 😁❤️ Обов’язково повернусь до нових уроків від Кукурудзи! Дякую!
Kukurudza,25.04.2024, 18:14
Дякуємо вам за відгук! ❤️
Яна Мозжакова,29.03.2024, 18:08
Кукурудза 🌽 топ 🔥 В повсякденній роботі не користуюсь Figma, якщо чесно, але))) Цей курс мені таку базу знань дав, Каміла підіймає глибокі знання про шрифти, кольори, в цілому оформлення, що навіть без Фігми мої сторіс почали виглядати набагато краще) а тепер ще й бонусом вмію робити рекламні креативи і круті дописи) було нереально цікаво 🔥🔥 єдине що, для мене трошки зашвидкий темп, я не все встигала, були з цим проблеми, але у мене на період курс саме стався повний завал по роботі, тому в цілому не проблема, я думаю)
Kukurudza,25.04.2024, 18:15
Дяяякуємо! ❤️❤️❤️
Сергій,29.03.2024, 12:05
Курс неймовірний, як по стилю викладання, так і наповненню. До курсу взагалі не мав знань про графічний дизайн, тепер вже набагато краще орієнтуюсь в цій сфері. Ідеальний курс для смм спеціалістів для підвищення кваліфікації та підняття своєї цінності на ринку. Проте він також підійде й новачкам, адже смм-дизайн, як окрема професія також набирають обертів й можна знайти проєкти саме як дизайнер. В курсі є різні блоки, які допоможуть в майбутньому. Від створення фірмового стилю й до пошуку клієнтів/роботи. Також є блок про специфіку креативів для таргету. На курсі є багато домашніх завдань, які перевіряють реально досвідчені фахівці та надають якісний фідбек. Також великим + курсу є надання матеріалів/клієнтів для роботи. Тобто вам не потрібно шукати собі клієнта для навчання, що є великим полегшенням для більшості. Курс наповнений великою кількістю інсайтів та корисних матеріалів, які можна брати одразу в свою роботу. Дуже рекомендую!
Kukurudza,25.04.2024, 18:15
Щиро дякуємо за ваш відгук! ❤️

Залишити коментар

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.