Англійська мова для дітей і підлітків



Про курс

Найбільш юні — від 1 до 3 рочків (курс FunnyLife) — займаються разом із батьками, спочатку по 30–45 хвилин. На цьому етапі їм ще важко морально залишатися самим і потрібна допомога у виконанні деяких завдань, тому ми запрошуємо мамусь та татусів приєднуватися до цього цікавого процесу. Ближче до 3 років, якщо група вже готова і має бажання, ми можемо подовжити уроки до 1 години. Уроки для цього віку побудовані повністю на іграх: з фетровими матеріалами від наших дизайнерів, іграшками.

Курс IKnow (5,5–7 років) ще займається по 1 годині, а ось з курсу DreamBig Classic (7–10 років) уроки збільшуються до 1,5 годин. Діти займаються самі, без батьків. Із цього віку також додаються уроки-інтенсиви та уроки з носіями мови. Тепер ми вивчаємо граматику, дізнаємося про правила, часи та інші «дорослі» аспекти англійської. Проте в нас немає обтяжливих академічних пояснень, які потрібно завчити. Наша методика полягає якраз у тому, щоб навчити дітей відчувати мову, розуміти принципи інтуїтивно та через життєві ситуації.

Інтенсив триває як звичайний урок курсу і відрізняється тим, що на ньому пропрацьовується одна вибрана граматична тема, яку студентам потрібно доопрацювати окремо.

Онлайн уроків для малючків 1–3 роки немає, починаємо з 5 років. Під час онлайн занять ми користуємося інтерактивними презентаціями, іграми, показуємо відео. Там немає «голови, що розмовляє», бо діти швидко занудьгують. В нас дуже багато цікавих активностей, які викладач весь час змінює.

Уроки з носіями мови для молодших груп побудовані на іграх та відео, а для старших додаються вправи з граматики та розмови на цікаві для них теми.

Форми навчання

Тут все стандартно: індивідуальні та групові заняття. Як комфортніше та зручніше вашій дитині. У обох форм навчання є свої плюси: індивідуально можна краще пропрацювати певні моменти, рухатися в темпі вашої дитини, наприклад. Проте у групі вона краще соціалізується та проявляється як особистість.

Основні уроки та хобі проходять як офлайн, так і онлайн. А ось уроки з носіями в нас відбуваються тільки онлайн, оскільки наші іноземні тічери працюють за нами з різних куточків світу.

Групові та індивідуальні онлайн заняття з англійської для дітей 5–16 років.

Курс ICan для дітей 45 років

Чудовий вік для старту вивчення мови! Діти легко сприймають інформацію і природно її відтворюють.

У чому особливість цього курсу?

Триває 12 місяців і складається в основному з ігор та активних завдань, проте тут вже додаються хобі англійською: спорт, театр чи арт на вибір. Знання дитини про навколишній світ розширюється і ми додаємо описи предметів та людей, вчимося разом висловлювати та описувати почуття, емоції, думки. Та найголовніше — студенти вчаться взаємодіяти один з одним та розкривати свій потенціал. Вчитель веде бесіди з дітьми та допомагає формувати розуміння себе і своїх можливостей. Діти часто працюють у командах, щоб закріплювати ці навички.

Курс IKnow для дітей 5,5–7 років

Ідеальний час для вивчення мови та формування командних навичок!

У чому особливість цього курсу?

У цьому віці діти вже починають поєднувати літери та звуки, вчаться їх писати і читати. Тому в програмі з'являються завдання на читання, писання, ми використовуємо презентації, картки, візуальні ігри. Вчитель розмовляє з дітьми на базові теми, які вони вже знають рідною мовою: сім'я, дружба, уподобання і хобі, навколишній світ, улюблені герої мультиків/фільмів та інше. Ми разом з нашими чомучками досліджуємо цікаві для них теми, шукаємо відповіді, продовжуємо вчитися працювати в командах та взаємодіяти. Курс триває 10 місяців.

Курс DreamBig для дітей 7-10 років

Супер вік для командної роботи та прояву свого потужного потенціалу!

У чому особливість цього курсу?

Із 7 років діти вже достатньо добре можуть сприймати розмовну англійську, тому до основного курсу та хобі ми додаємо уроки з носіями мови. Вони грають в інтерактивні ігри, багато говорять, читають та пишуть англійською про свої мрії (звідси і назва курсу), вчаться усвідомлювати свої бажання і захоплення, роблять перші кроки стежкою подальшого вибору життєвого шляху. Курс триває 10 місяців.

Курс JustBeCool для дітей 10–12 років

Найкращий вік заявити про себе мовою світу!

У чому особливість цього курсу?

Цей курс ми присвячуємо вивченню цікавих, незвичайних, сильних людей та усвідомлюємо як круто бути особливим, адже кожна людина — унікальна. У цьому віці ми вже говоримо на досить дорослі та серйозні теми, адже юні особистості перед нами підходять до першого переломного періоду у своєму житті — переходу з дитинства до тінейджерства. А там буде і криза, і нові переживання, і зміна погляду на світ, і нові відкриття. Наші тічери на цьому етапі займають позицію не «вчителя-наглядача» чи «другої мами/тата», а старшого друга, з яким можна вільно говорити про різне, висловлювати непопулярні думки та почуватися комфортно. Курс триває 10 місяців.

Курс JustBeU для дітей 12–14 років

Розкішний вік, щоб бути почутим однодумцями!

У чому особливість цього курсу?

У цей період підлітки активно шукають себе та своє місце у соціумі, часто переживають через зовнішність, яка починає змінюватися, переживають кризу підліткового віку. Для нас надзвичайно важливо підтримати їх як особистість, заохотити просто бути собою (саме звідси — назва курсу). У дітей відбуваються важливі внутрішні процеси, які часто проявляються через зовнішню настороженість, недовіру, діти можуть знецінювати своїх рідних, багато цінності надавати своїм друзям і ми транслюємо ці важливі переживання в темах нашого курсу. Ми підіймаємо теми про людей-переможців, про їх шлях та те, що успіх — це завжди праця та постійне навчання. Вчитель працює з авторськими матеріалами у вигляді настільних ігор, карток, розроблених презентацій та онлайн додатків і кожне завдання легко реалізується як онлайн, так і офлайн. Курс триває 10 місяців.

Курс MySkill для дітей 14–16 років

Ідеальний вік для знайомства з собою та своїми цілями!

У чому особливість цього курсу?

На цьому етапі життя діти відчувають гостру потребу бути визнаним, для них важливо, щоб поважали та чули їх думку. Підлітки дуже гостро реагують на несправедливість, як вони думають, із боку дорослих, їм боляче, коли їх недооцінюють або ж порівнюють з іншими. Ми знаємо, що в цьому віці важливо показати, що кожна людина може впливати на своє життя через свій вибір, через свої звички, через думки та слова, якими ми щодня користуємося. Підлітки дуже люблять говорити на подібні теми. Головне вміти давати їм більше кутів з яких вони можуть сприймати та аналізувати життєві ситуації. Також у цей час діти складають іспити, готуються до вступу до ВНЗ, обирають свій майбутній шлях як вже майже дорослої людини. Саме тому за основу комунікативної частини даного курсу ми взяли книгу-світовий бестселер Шона Кові «7 звичок високоефективних підлітків». Наші вчителі мають розроблені уроки, які включають вправи, ігри та проєктні завдання на теми: відносини, відповідальність, правильна постановка цілей, організація свого дозвілля та навчання, життєві принципи та пріоритети. Курс триває 10 місяців.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Івано-Франківську, ЗВО/ВНЗ в Івано-Франківську, коледжі в Івано-Франківську, репетиторів в Івано-Франківську, роботу в Івано-Франківську.