Англійська мова для школярів



Про курс

Хочете, щоб дитина вільно спілкувалася в майбутньому  англійською? Тоді почніть вже сьогодні – запишіть її на курс   В.Мещерякової “I love English” для дітей від 3-х до 9 років. 

Методика В.Мещерякової передбачає системне навчання дітей від 3-х до 9 років. Діти поступово піднімаються по сходинкам вивчення англійської мови.

Основний принцип навчання – «англійська, як рідна мова»:  дитина спочатку слухає, розуміє, потім намагається повторювати, а потім – говорить! 

Цікаві, захоплюючі, комунікативні заняття забезпечують поступове занурення дитини в мовне середовище  за короткий термін. Кожен урок – це ГРА, а не урок з елементами гри. Це гра іноземною мовою, а не гра в іноземну мову. У грі, непомітно для себе, діти починають висловлювати свої думки англійською мовою. На уроці дитина щоразу переконується в тому, що вона МОЖЕ спілкуватися англійською, і після кожного уроку її впевненість у цьому тільки зростає! Тому у наших маленьких учнів абсолютно відсутній мовний бар’єр у спілкуванні.

  • I can sing

Нульова  сходинка  вивчення англійської мови для дітей 3-5 років

Режим занять: двічі на тиждень по 40 хвилин.

  • I can speak

Перша  cходинка вивчення англійської мови для дітей 5-7 років

Режим занять: двічі на тиждень по 45 хвилин.

  • I can read

Друга сходинка вивчення англійської мови для дітей 6-8 років

Режим занять: двічі на тиждень по 60 хвилин.

  • I can write

Третя сходинка вивчення англійської мови для дітей 8-9 років

Режим занять: двічі на тиждень по 60 хвилин. 

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Тернополі, ЗВО/ВНЗ в Тернополі, коледжі в Тернополі, репетиторів в Тернополі, роботу в Тернополі.