Бухгалтер-калькулятор на Syrve, ресторанний бізнес



  • 4 000 грн за курс (7 занять)

Про курс

Онлайн-курс для бухгалтерів HoReCa з системи обліку Syrve

Станьте затребуваним спеціалістом у ресторані та кафе за 3 тижні!
Оволодійте найпопулярнішою системою обліку в ресторанах України - Syrve.

Навіщо проходити курс?

  • Швидкий старт роботи у закладі на Syrve: організація товарно-складського обліку з нуля
  • Підвищення зарплати: ресторани, які працюють на Syrve, пропонують вищі зарплати, ніж заклади на простіших системах обліку
  • Вчасна здача звітів та облік без помилок: навчаємо оптимально формувати звітність у системі
  • Економія часу на навчання: заощаджуйте місяці на самостійне вивчення Syrve

СПЕЦІАЛІСТИ, ЯКІ ПРОЙШЛИ КУРС, ЗАРОБЛЯЮТЬ НА 40% БІЛЬШЕ КОЛЕГ

7 живих онлайн-занять з викладачем-практиком. Заняття у міні-групах на демо-версії Syrve.

Допомагаємо з працевлаштуванням

  1. Рекомендуємо випускників нашим клієнтам-рестораторам.
  2. Видаємо диплом, що цінується на ринку.

Програма курсу "Бухгалтер-калькулятор"

1. Знайомство з системою обліку Syrve

  • Особливості роботи Syrve
  • Створення свого облікового запису
  • Склади, створення складів
  • Групи номенклатури, товари

2. Номенклатура

  • Довідник номенклатури
  • Елементи номенклатури, для чого кожен з них, які є налаштування них
  • Категорії товарів
  • Одиниці вимірювання, бух категорії (для чого вони потрібні)
  • Податкові категорії, коди УКТ ЗЕД, робота з алкоголем
  • Точки продажів

3. Техкарти та собівартість страв

  • Собівартість, націнка
  • Техкарти, друковані форми
  • Методи списання номенклатури, особливості
  • Швидкі звіти, налаштування інтерфейсу списку номенклатури

4. Робота з документами

  • Усі види документів, значення проведення документа, як створюється який документ, як він впливає на рух товару, чим він корисний на практиці
  • Накладні (з оплатами)
  • Акти реалізації, як їх "читати"
  • Акти списання
  • Акт приготування, переробки
  • Внутрішнє переміщення

5. Складські звіти у ресторані

  • Складські звіти, рух товару, звіт про входження товару у страву
  • Зміна собівартості, звіт про закупки
  • Звіт про продажі, товарний звіт
  • Призначення звітів, налаштування, друк

6. Інвентаризація

  • Види інвентаризації
  • Кроки заповнення інвентаризації
  • Особливості заповнення страв та заготовок, товарів за категоріями
  • Порівняльна відомість

7. Управління цінами та знижками

  • Прейскурант
  • Що таке цінові категорії та для чого вони потрібні
  • Створення наказу про зміну прейскуранта, розрахунок за націнкою тощо
  • Створення швидкого меню
  • Дисконтна система
  • Створення знижок та їх налаштування, варіації з категоріям
Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.