Hillel IT School

Game design



  • 9 000 грн за курс (22 заняття)

Про курс

Цей курс з гейм-дизайну — твій квиток у світ глибокого розуміння створення ігор. Відкрий для себе суть, інструментарій та виклики професії гейм-дизайнера. Дізнайся, які якості роблять тебе не лише дизайнером, але й майстром своєї справи. Протягом курсу ми розроблятимемо концепт-документ, який має потенціал перетворитися на захоплюючий мобільний чи ПК проєкт. Ми доторкнемося до ігрових рушіїв лише поверхнево, але акцент буде на документації: від першого пітч-документу до деталізованого концепту.

Цілі курсу

  • Отримати глибоке розуміння основ гейм-дизайну, включаючи роль гейм-дизайнера, важливі інструменти та переваги та складнощі професії.

  • Навчитись спілкуванню та взаємодії з різними членами команди розробників, що є важливим для ефективного гейм-дизайну.

  • Навчитись розробляти стратегії монетизації для ігор, а також зрозуміти основи створення ігрового світу та розробки персонажів.

  • Отримати практичні навички у дизайні рівнів та розуміння різних типів ігрових механік, їх ролі у створенні геймплею та їх використанні в цифрових проектах.

  • Дізнатись про інді-гейм-дизайн, включаючи реальні історії успіху, проблеми, з якими зіштовхуються інді-розробники, та важливість балансування в іграх. Навчатись створювати ефективні концептуальні документи для презентації своїх проєктів.

Детальніше про курс

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.