Hillel IT School

Кар'єрний інтенсив Job-Boost



  • 3 500 грн за курс (6 занять)

Про курс

На кожному етапі пошуку роботи ти потрапляєш в нове конкурентне середовище. Тебе оцінюють і порівнюють. Подобається тобі це чи ні. І іноді віддають перевагу іншим кандидатам, взагалі ще не дізнавшись а хто є ти.

Унікальність цього курсу полягає в інтегрованому підході до вирішення всіх болючих питань, що виникають в процесі пошуку роботи.

Наш Кар'єрний інтенсив є майстер класом від експертів, які в своїй професійній діяльності стають тими самими людьми, які обирають тебе серед інших. Він надає ефективні рішення та покриває всі найважливіші та болючі питання, про які зазвичай не говорять.

Кожне заняття містить виключно практичні інструменти, які використовують рекрутери та HR при пошуку та оцінюванні нас в якості Кандидатів.

Вони поділяться власним досвідом та підкажуть корисні лайфхаки, які допоможуть тобі стати саме тим кандидатом, який не тільки підвищить свої шанси потрапити на співбесіду, але й буде максимально готовий до діалогу з потенційним роботодавцем.

Цей інформативно та практично ємкий курс допоможе тобі створити власну стратегію пошуку роботи та вибудовувати власний професійний бренд, в тому числі в процесі пасивного пошуку нової роботи.

Цілі курсу

  • Всього за 6 занять покрити всі болючі питання, які виникають паралельно з думками та процесом пошуку роботи
  • Підвищити конкурентноспроможність на ринку праці завдяки вмінню створювати потрібне враження
  • Створити резюме і summary, які будуть чітко відображати особистий потенціал та виділять тебе серед інших кандидатів
  • Підготуватись до будь-яких викликів на співбесіді та отримати універсальні навички відповідей на 360 градусів з впевненістю у собі
  • А також навчитись розвивати свій профіль та особистий бренд в професійних соціальних мережах, про потенціал яких ти узнаєш на нашому інтенсиві

Детальніше про курс

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.