Kukurudza

Stories: стратегія монетизації



  • 9 600 грн за курс (є оплата частинами)

Про курс

Кукурудза отримує зі stories 69% клієнтів щомісяця. Це хіба можливо?! Ще й як! І на курсі ми розкажемо, як опанувати цей інструмент та продавати завдяки сториз. А ще ти зрозумієш, як робити гарячі прогріви й писати цікаві сторітели, але водночас без банальних схем та хайпових тем, коли блогери дають інтригу, а потім пропадають на день. Бо ми за те, щоб монетизувати stories та на постійній основі залучати аудиторію. Тож якщо хочеш теж опанувати цей інструмент — цей курс для тебе.

Що отримаєш від навчання, якщо ти:

  • Сммник з досвідом — новий кейс, який дозволить збільшити свій прайс.
  • Власник бізнесу — збільшиш продажі на акаунті лише завдяки контенту.
  • Експерт з аудиторією — монетизуєш контент і зможеш продавати свої послуги.

Що дізнаєшся на курсі по stories від Kukurudza:

  • Як відстежувати продажі зі stories-контенту;
  • Комунікувати та брифувати клієнта;
  • Створювати stories-воронки з чат-ботами, нативними прогрівами та тригерами;
  • Як побороти синдром самозванця;
  • Як працювати з механіками сторітелу, інфоприводами;
  • Формувати звіти з результатами для клієнта, щоб впливати на оплату за проєкт.

А хто навчає?

  1. Наталя Онашко — Head of Media and PR Kukurudza. Розповість про storytelling, його інструменти, чат-боти, інфоприводи. 
  2. Анна Дахновська — Lead of Monetization department Kukurudza. Навчить створювати ефективні прогріви в stories та розкаже, як працювати з тригерами.
  3. Аліна Лещук — Head of Kukurudza.Osvita. Розповість про роботу з клієнтом та покаже, як працювати з аналітикою і методикою OKR.
  4. Олена Астахова — Королева of storytelling в Україні.  Розкаже про storytelling і механіки, які допомагають утримати увагу глядача до кінця.

Навчання на курсі про stories проходить в онлайн-форматі: ти підключаєшся до чату з колегами та спікерами курсу, дивишся в зручний для себе час уроки на спеціальній платформі, виконуєш практичні завдання, заходиш на live-зустрічі, де ми розбиратимемо поширені питання та виконані завдання. А після навчання ти отримаєш не лише круті кейси, а й сертифікат, який стане окрасою твого резюме. 

Тож якщо ти теж хочеш монетизувати інструмент stories і створювати контент, який залучає, закохує та продає — переходь на сайт Kukurudza та обирай зручний для себе тариф. Або ж одразу тисни на кнопку нижче та залишай заявку вже зараз.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.