Курси

Центр спеціальної підготовки




Про компанію

«Центр специальної підготовки» — це тренингова компанія, метою котрої є проведення курсів, лекцій, семінарів та майстер-класів з надання першої невідкладної допомоги та відпрацювання спеціальних навичок з порятунку життя в умовах надзвичайних станів. 

Курси Центру спеціальної підготовки адресовані як особам без медичної освіти, так і медичним працівникам. Ми пропонуємо понад 12 курсів як вільного набору, так і для корпоративних клієнтів. 

Всі наші інструктори з клінічним досвідом і пройшли сертифіковані курси Європейської Ради Реанімації, American Heart Association, International  Trauma  Life Support та Центру Екстреної медичної допомоги та  медицини катастроф МОЗ України.  

Тренінгові програми Центру розроблено на підставі сучасних рекомендацій American Heart Association, Європейської ради реанімації, International  Trauma  Life Support, чинних нормативних документів Міністерства охорони здоров'я України. 

Наша міссія:
Центр створено для популяризації в Україні міжнародних стандартів надання першої невідкладної допомоги і безпеки життєдіяльності людини. 

Ми щільно співпрацюємо з тренінговими  компаніями, навчальними центрами та курсовими комбінатами підприємств. 

Наші тренінги інтегровані до програм підготовки телоохоронців, персоналу готелей і ресторанів,  інструкторів туризму, співробітників АЗС та інших фахівців.


Курси

1
  • 1 300 грн
  • Професійні, підвищення кваліфікації - Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa, Медицина, фармацевтика, Охорона праці, санітарні норми
  • Студенти, дорослі, пенсіонери
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Лучшие курсы по первой помощи, в которых я принимал участие! Теперь всегда при мне аптечка и перчатки, и я их умею правильно использовать. Пригодилось уже не раз.


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.