Курси

Дюваль, дитячий центр





Курси

1
  • Розвиток дітей - Дошкільна освіта
  • Дошкільники

Відгуки

20
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Нарешті знайшли, що шукали. Для моїх близнюків 1,8 програму бейбі-старт. Все продумано- весь час музичний супровід. Є професійна ширма для лялькових вистав- чекаємо щоразу нову казку від нашоі Лариси. А головне/ добре ставлення, завжди з позитивом. Новорічні свята відвідали - всі в захваті! Дякуємо за завжди гарний настрій, що нам даруєте!

,

Дякуємо за можливість долучитися до родини Дюваль: все зроблено для діток і батьків і педагогів з любов‘ю! Радіємо, підтримуємо, чекаємо нових ідей!

,

Моя сестра водит своего ребёнка с 1,5 лет в этот сад. Качественный уход за ребёнком, безопасность да ещё и занятия по раннем развитию. Сестра очень довольна этим садом. Многие мамы знают как сложно "пристроить" такого маленького малыша в детский сад. А в Дюваль это возможно. И вы не будете переживать за своего ребенка. Рекомендую Дюваль молодым мамам , которые спешат выйти на работу!

,

Ходим на робототехнику к Валентину. Мой сын очень заинтересовался. Все время ждёт новых занятий. Спасибо детскому центру Дюваль за насыщенную и интересную программу!

,

Почали водити сина у Дюваль, ходить із великим задоволенням! Дуже подобаються методики за якими навчають діток читанню. А свята неперевершені, та неймовірні цікаві з виставами! Племінниця ходить на музику та підготовку до школи - велика подяка викладачам!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.