Курси

Tretyakoff production, Cinema Sound UA




Про компанію

Курси озвучення та дубляжу 

Двадцятирічний досвід підготовки спеціалістів з дубляжу та озвучення

Курси акторів дубляжу в нашій студії - перший тренінг, ціль якого практичне навчання навичкам роботи в професійній студії дубляжу! 

У вас є унікальна можливість ще на стадії навчання прийняти участь в дублюванні іноземних фільмів в найсучаснішій студії, з реальною можливістю заявити про себе і вже після закінчення курсу отримати роль значного обсягу в нашій студії!

Навіщо це ринку? 

Вітчизняним студіям дубляжу необхідні нові кадри: унікальни голоси, харизматічні та яскраві, тому запропонований курс навчання покликан задовільнити цей попит. 

На жаль, в театральних закладах практично не приділяють уваги роботі з мікрофоном акторів дубляжу - цю прогалину ми беремося заповнити. Багато випускників  національного університету театру, кіно і телебачення імені Карпенка-Карого проходили наші спеціалізовані курси для отримання і вдосконалення досвіду. 

Набираючи обертів світове кіновиробництво, в першу чегу західне, високу увагу приділяє вмінню професійно та якісно робити цю унікальну роботу. Дублювання кіно в сучасному світі - спосіб престижної самореалізації та високих гонорарів!  Ви будете причетні до магії створення кіно!

Переваги. Чому ми? 

  • Досвід: ми двадцять років якісно дублюємо кіно для кінотеатрів, тому надаємо студентам   суть професії та практичний досвід! 
  • Заняття проходять в професійній студії біля мікрофона. Кожен може вже після декілька занять побачити результат та оцінити  вміння які перетворюються в майстерність. 
  • Ви можете отримати практично індивідуальне навчання в наших невеликих групах від 7 до 10 студентів 
  • Будете мати можливість пройти тримісячне навчання  із групою колег, зрозуміти, як виглядає робота у студії, коли озвучується фільм. Робота з досвідченим викладачем над опрацюванням складних епізодів з фільмів у студії біля мікрофону надасть вам знань, умінь та навичок в професії. 

Успішним студентам буде надано унікальний шанс -  влитися у лави професіоналів та розпочати кар'єру озвучування у нашій студії!

Кого це може зацікавити? 

  • Початківцям, які ще не мають досвіду роботи перед мікрофоном і взагалі з акторською майстерністю
  • Професійним акторам, які хочуть розширити свої кар'єрні можливості та працювати не тільки на сцені чи перед камерою
  • Спеціалістам радіоведучим , які відчувають, що хочуть покращити свої навички  та отримувати більше проектів, та запрошень до роботи
  • Підліткам , які мріють навчитись акторської майстерності та навичкам сценічної мови. В ігровому форматі навчитись професійній роботі дублювання та озвучення анімації та кіно. 

Що входить до курсу?

  • основи дубляжа та озвучення;
  • знайомство з тон-студією та правилами роботи;
  • закадр, ліпсінг, дублювання, теорія та  практика
  • ми приділяємо велику увагу мові, тренуємо правильне мовлення наголосів на інше 
  • взаємодія актора з учасниками процесу озвучення (звукооператор, режисер озвучення);
  • озвучення вітчизняних та дублювання зарубіжних ігрових фільмів, мультфільмів;
  • закадрове озвучення вітчизняних та іноземних ігрових та документальних фільмів;
  •  робота над синхронністю, дикцією та голосом, пошук індивідуальної мовної виразності;
  • оволодіння навичками мовної характерності, різних способів звуковидобування. 

Умови навчання: 

  • Тривалість курсу – 2 місяці ( основний курс).
  • Заняття проводяться офлайн у вечері 3 рази на тиждень. 
  • Група: 7-10  осіб (група запускається, як формується).
  • Локація: кіностудія імені О. Довженко, метро Шулявська, м. Київ.

Що ви матимете в результаті?

  • Диплом про закінчення курсу:
  • Запис акторського демо, яке може бути частиною вашого портфоліо;
  • Можливість потрапити в базу голосів нашої студії.

Відгуки:

1.

Курси дубляжу в студії Cinema Sound ua Production  - це чудова можливість отримати професійні навички з досвідченими професіоналами, одразу практику з використанням сучасного обладнання, а також демо власних матеріалів. Мені сподобалось, що група невелика і таким чином кожен має час для того, щоб ефективно проводити час на заняттях. Також мені сподобалось, що в програмі різні напрямки та жанри, є можливість спробувати різні манери, а також отримати навички володіння голосом та тілом, які знадобляться вам не тільки для роботи в дубляжі, а також і в умовах, коли треба виступити публічно, привести голос до ладу за кілька хвилин. Атмосфера на заняттях дуже доброзичлива, процес відбувається легко та весело, а результати помітні вже після кількох занять

Сінькевич Юлія, продюсерка

2.

Завжди мріяла доторкнутись до цієї прекрасної професії і завдяки Cinema Sound ua Production моя мрія здійснилася: я отримала неймовірно крутий та безцінний досвід! Мені пощастило потрапити саме до Тетяни (педагог): кожна її порада була корисною, чітко, лояльно  і головне доступно  пояснювала нам кожну деталь та ділилася своїми секретами. Вона має унікальний підхід і відчуває  кожного свого учня, наші заняття  кожного разу були цікавими та продуктивними, завжди між нами панувала дуже тепла та дружня атмосфера.

У нас було дуже багато практики  і ми завжди підбирали дату заняття, яка буде зручна кожному, якщо раптом трапився форс мажор, то знаходили різні варіанти, щоб перенести заняття.

Це був найкращий курс в моєму житті, хочеться повернути час назад  та знову туди потрапити!! 

Безмежно Дякую кожному, хто там працює!

Зубаль Ангеліна, акторка театру, кіно, дубляжу та озвучення 

3.

Хочу щиро подякувати студії Cinema Sound ua Production  за професійне навчання та підготовку на курсах з дубляжу та озвучення!

Мене звати Ростислав Фоменко, я актор Київського академічного театру «Колесо» та давно мріяв спробувати себе саме в професії актор дубляжу. Пройшовши курси я був приємно вражений професійністю роботи зі студентами. 

Навчання з першого заняття проходили у найкращій студії Києва за мікрофоном. Постійна практика, домашні завдання, робота над артикуляцією та правильної вимовою, дружня атмосфера та можливість поєднувати роботу в театрі з навчанням.

Особливо хочу відмітити викладача. Працювати з легендою українського дубляжу Тетяною Антоновою було неймовірно та легко. Професійні навички та хитрощі самої професії передавала нам пані Тетяна, з неабиякою віддачею. Постійний контроль процесу та заняття були насиченими і дали свої результати.

Якщо ви хочете бути конкурентно спроможними в цій професії та мати правильну базу знань, рекомендую йти саме на курси Cinema Sound ua Production.

Також хочу відзначити роботу та професіоналізм звукорежисерів студії. До речі після курсів ви отримаєте велику базу своїх записів для подальших заявок на конкурси з дубляжу та озвучення. 

Дякую Cinema Sound ua Production  та викладачу за можливість працювати за омріяною спеціальністю!

Фоменко Ростислав, актор театру та кіно

Дзвони мерщій та долучайся до магічної сфери кіно:


Курси

1
  • 15 000 грн за курс (3 місяці)
  • Мистецтво, творчість - Акторська майстерність
  • Молодша школа, середня школа, студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.