Курси

Logos Kids Academy




Про компанію

Logos Kids Academy – це не просто навчальний заклад, у якому працює команда кваліфікованих спеціалістів. Перше запитання, яке у нас виникло перед створенням школи-чого б ми хотіли для своїх дітей? Наша основна мета – допомогти учням максимально легко та цікаво поринути в світ ІТ технологій, без яких просто не може існувати сучасний світ. Хочеш бути програмістом? Це одне з запитань на яке не завжди може дати відповідь навіть доросла людина, не говорячи про дітей.

Але ми твердо переконані, що кожна дитина повинна володіти не лише технічними навиками, а й навиками комунікації, критичного мислення та іншими софт скілами, по замовчуванню знати англійську мову, що допоможе їй в дорослому житті реалізувати свій потенціал. Важко вчитися та розвиватися, якщо тобі не цікаво цим займатися, особливо якщо ти дитина. Ми це звісно розуміємо, тому заняття побудовані таким чином, щоб учні самі прагнули наступного заняття, хотіли вчитися та вдосконалювати свої навики.

Детальніше про навчальні програми для дітей →



Курси

1
  • 6 500 грн за курс
  • Інформаційні технології, IT - Комп'ютерна грамотність
  • Дошкільники, молодша школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.