Курси

Навчалочка, дитячий розвивальний центр




Про компанію

Дитячий розвиваючий центр  «Навчалочка» - унікальний навчально-виховний центр в місті Вінниця, що створив максимально комфортні умови для перебування дітей.

У нашому центрі обладнані на високому рівні:

  • класи для навчання;
  • кімнати для розвитку;
  • музична зала;
  • приміщення для міні-садочка;
  • зал очікування для батьків;
  • роздягалка для дітей.

Територія дитячого розвиваючого центру «Навчалочка» ретельно охороняється, перед центром зручний під’їзд.

Особливу увагу засновники центру приділили його комплектації зручними, ергономічними меблями, гіпоалергенним покриттям, новими сучасними дидактичними матеріалами та сучасною технікою.

Дитинство – це той унікальний період, коли формуються риси характеру, основні моделі поведінки, ставлення до себе і навколишнього світу. Маленька дитина неймовірними темпами, як та губка, що всмоктує вологу, засвоює знання, уміння, погляди і думки.

Головна мета нашого колективу – направити, зацікавити, виявити і розвинути таланти кожної дитини, навчити формувати для себе цілі й активно добиватися їх. Спрямована особистість – особистість творча, талановита, креативна, сильна, така, що прагне нових знань, вміє ефективно використовувати свій потенціал, має мету в житті.

Якщо виховання і навчання людини в дитинстві відбувалося в атмосфері любові, турботи і розуміння, вона все життя відчуває себе переможцем і зберігає впевненість у тому, що досягне успіху. І ця впевненість, як правило, її не підводить.

Навчання і розвиток дитини – священне таїнство. Завдання нашого колективу спільно з батьками – укріпити внутрішній стрижень маленької людини, закласти міцний фундамент для будівництва щасливого майбутнього.

За допомогою батьків і вчителів дитина отримує відповіді на важливі питання, які її хвилюють: «Хто я? Який я? Що я можу?».

Наші педагоги вкладають душу і знання в своїх вихованців. Знаходячись у постійному педагогічному пошуку, вони піклуються про те, щоб діти здобули сучасну якісну освіту. Педагогічний колектив і батьки – сім’я однодумців, що підтримують і здійснюють мрії, цілі та завдання НАШИХ дітей.

У дитячому розвиваючому центрі «Навчалочка» створено унікальну атмосферу тепла і любові до дітей. Це дивне місце, де панує Дитинство, всі його запахи, смаки, мрії, спогади і свята. Адже будь-яка методика без любові і уваги до дитини – пустий звук.


Курси

1
  • 1 000 грн на місяць (8 занять)
  • Мовні - Англійська мова; Розвиток дітей - Ранній розвиток, розвиток дітей, Дошкільна освіта
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Вінниці, ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.