Курси

Okten school, курси програмування




Про компанію

Okten school (в минулому Okten Web University) — школа програмування на базі  ІТ компанії, де розробники, які мають вже понад 100 проєктів за плечима передають свій досвід майбутнім випускникам. Ставайте одним з них.

Ми заснували «Okten School» для професійної підготовки спеціалістів з різних напрямків: Java, JavaScript, Python, Fullstack, Front End, QA/QC тощо.

Проводимо навчання:

  • Fullstack
  •  Frontend
  • Javascript complex
  • Java
  • Python
  • React
  • Тестування QA complex
  • Incubator
  • Безкоштовний курс HTML
  • Безкоштовний курс JavaScript.

Навчаймося  разом з Okten School!

Досягай поставлених цілей!


Курси

1
  • безкоштовно
  • Інформаційні технології, IT - Front end, верстка, Програмування, розробка
  • Середня школа, студенти, дорослі

Відгуки

37
Залишити відгук
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити
,

Навчання в OKTEN не легке, це точно! Але, знаєте, напевно саме це дає тобі сили довести самому собі, що ти чогось таки вартий, а коли ти починаєш САМ розбиратись з домашкою - робить його цікавим, важким, але вже цікавим. Так, на-початку бувають моменти, коли виникає бажання кинути все, але то перед сном, ранком ти вже зі свіжими мозгами починаєш думати як викроїти ще годинку для практичних занять. Так я розраховував, що навчання буде складним, але виявилось, що воно потребує ще більше часу ніж я планував виділяти, але мені повезло в мене вірили, це дало мені можливість зосередитись на навчанні. Тому, якщо ви шукаєте змін у житті, можливості досягти певних вершин ( в тому числі й фінансових) Okten — це ваш вибір!

,

Безмежна та щира подяка менторам з OKTEN. Ваші ментори — справжні професіонали, які не просто вчать теорії, а надають купу практичних знань, необхідних для успішної роботи в IT. Пройшовши декілька безкоштовних марафонів та курсів різних шкіл ( деякі були норм., а деякі вода — водою щиро приправлена рекламою), та порівнявши їхні курси, я відчула відразу різницю та бла приємно здивована якістю наданого матеріалу. Рекомендую розглянути, спробувати на безкоштовному курсі всім, хто планує чи вже вирішив про кар'єру в IT. Щиро дякую за індивідуальний підхід та дружнє ставлення до групи ( пів групи дівчат).

,

Всім, привіт, закінчила курси з JavaScript, що можу сказати, в цілому дуже задоволена, але є побажання, щоб домашки було хоч би трішки поменше, можливо комусь і доводилось витрачати небагато часу для неї, але це не мій варіант (не мій принцип), робила, перевіряла, переварювала і знов перевіряла..... Хоча для когось можливо це плюс, знаю, що були хлопці кому все завдань та практики було мало)))

,

Навчався в OktenWeb, все сподобалось, здобув вагон знань за короткий час, тому рекомендую. Дуже класні викладачі по курсу Java Complex, дякую викладачам Сергію та Віталію. Рекомендую.

,

Давно цікавився вивченням мови джаваскріпт, особливо процесами, пробував навчатись та кодити сам, але виходило не дуже. Передивився багато безкоштовних курсів різних компаній та натрапив на безкоштовний з джс від октен. Для себе зрозумів, що інформація сприймається зовсім інакше, тут її багато пояснюють, вчитись треба багато і не має обіцянок "після завтра будеш в ІТ і будеш мати яхти й будинок". Коли є чітка послідовність інформації, з підкріпленням практикою й коментарями лектора, запам'ятовування матеріалу відбувається значно краще, і є бажання робити дз. Всім раджу спробувати, ви нічого не втрачаєте (й зможете зрозуміти чи це ваше), але маєте можливість спробувати дійсно цікаву нішу в IT. Дякую за безкоштовні, дякую за знання! Дякую Октен!


Залишити відгук

Дивіться також усі курси у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, репетиторів у Львові, тренінги у Львові, роботу у Львові.