Курси

Lala English




Про компанію

Lala English - мовні студії розвитку для дітей та підлітків. Ми, через англійську, розкриваємо потенціал дітей, допомагаємо їм стати людьми світу. Коли Ваша дитина приходить до Lala студії ми складаємо для неї персональну траєкторію: свого роду дорожню мапу, якою ми далі будемо рухатись до результату.  Кожен навчальний рівень передбачає свої акценти і фішки. Студенти працюють з нашими авторськими матеріалами, картковими іграми та піснями. Наші підручники та методика передбачають гнучкість та широке поле для підлаштування під потреби кожного студента (так ми називаємо діток, які в нас навчаються) з групи. Групи формуються враховуючи вік та мовленнєвий рівень дитини. Звичайно ж великого розриву у знаннях в одній групі не буде, а от пробіли у знаннях ми індивідуально коригуємо на інтенсивах. 

З 1-го до 3-х років англомовна взаємодія з дітьми відбувається через формування невербального фідбеку. Діти природньо реагують на завдання тим самим формуючи пасивне мовлення. Мовлення дітей даної вікової категорії росте разом з дітьми. 

З 2-х до 3-х років діти активно мавпують, повторюючи слова та фрази. Діти вчаться взаємодіяти один з одним через гру та різноманітні активності, координовані завдання.  

З 4-х років діти активно відтворюють міні діалоги. Мовленнєва взаємодія стає більш впевненою та алгоритмічною для дитини. В цьому віці діти звикають до формату навчання та правил групової взаємодії. 

З 4-х до 5-ти років діти відтворюють мовлення впевненіше, розуміючи зв’язок між тим, що вони бачать, чого торкаються та з чим граються. Кожна гра вчить дітей чіткій лексиці та має свої психологічні задачі. Через гру діти вчаться вчитися, грати, досягати певної цілі разом, через підтримку та взаємодопомогу.

З 5,5 до 7-ми років діти починають вчити дві мови: усну та візуальні. Діти вчать базові теми, базові граматичні конструкції, починають ідентифікувати звуки, літери та все це поєднувати в письмі та читанні. 

Мовні навики дітей 8-10-ти років покращуються за допомогою спеціально розроблених таблиць, карток, малюнків та ігор на розвиток пам’яті та уважності. На уроках використовуються авторські карикатури, які роблять уроки повними сміху. Відомо, що сміх розслабляє людину, що дозволяє використовувати мову без перешкод. Студенти детально знайомляться з граматичними винятками, які стають мовною нормою для студентів Lala English, а не мовною проблемою.

Студенти віком 10-16-ти років системно знайомляться з обов’язками перекладача та трансформують теорію в практику шляхом цікавих ігор та кумедних завдань. Студенти розширюють свій багаж знань прикметників, прислівників та числівників. Вчителі Lala English розкривають студентам секрети синонімів, антонімів та омонімів.

Оскільки наші діти не живуть в англомовному середовищі, ми створюємо його у нас в студії, саме тому ми працюємо без перекладу. На наших уроках діти вчаться реагувати мовою на мову. У ході навчання наші вчителі дуже уважно слідкують за динамікою групи та вносять додаткові зміни до програми.

Категорії курсів


Курси

1
  • 200 грн
  • Мовні - Англійська мова
  • Дошкільники, молодша школа, середня школа
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Броварах, коледжі в Броварах, репетиторів в Броварах, роботу в Броварах.