Курси

Your victory language school




Про компанію

Курси англійської мови Your Victory пропонують індивідуальні та парні заняття як для дітей, так і дорослих або онлайн, або в офісі. А також заняття в групі до 6 осіб для дорослих.

Вивчення іноземної мови - це тривалий і нелегкий процес, що охоплює опанування від 1 до 20 тисяч нових слів та виразів та більш як 30 граматичних тем на кожному з рівнів. Наше завдання максимально систематизувати, полегшити та урізноманітнити для Вас шлях до вільного і впевненого використання англійської мови щодня.

Наші курси з 2017 року допомагають учням різного віку досягати своїх різноманітних цілей: побутове спілкування, саморозвиток, допомога зі шкільною програмою, вступ до ВНЗ закордоном, співбесіда англійською мовою, перегляд автентичних американських або британських відео мовою оригіналу тощо. Ми віримо, що необхідно шукати індивідуальний підхід до кожного учня, але водночас пропонуємо і свій перевірений план навчання.


Курси

1
  • 2 500 грн на місяць (за 8 занять)
  • Мовні - Англійська мова
  • Студенти, дорослі
Залишити відгук
Ваша оцінка
Будь ласка, виберіть кількість зірок
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити

Поки ніхто не дав оцінку цій компанії, і ви можете поставити свою оцінку першим.


Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.