Топ-10 кращих ідей для бізнесу вдома

Топ-10 кращих ідей для бізнесу вдома

Робота на дому настільки ж реальна, як і будь-який інший вид оплачуваної діяльності. Головне, зрозуміти, в чому саме вона полягає.

1. Віртуальний асистент

Цілком добре можна заробити, допомагаючи підприємцям в канцелярських, адміністративних та маркетингових питаннях. Початкові витрати відносно низькі. Разом з тим, Вам необхідно буде створити онлайн-портфоліо для демонстрації свого досвіду та навичок.

2. Догляд за літніми людьми

Наше населення швидко старіє, а медичне обслуговування - дорожчає. Це створює попит на спеціальні приватні служби, які доглядають за літніми людьми. Ви можете прибирати в домі, готувати їжу, прати й прасувати. Якщо маєте відповідний диплом - можна ще й забезпечувати базовий медичний догляд за хворими.

3. Ремонт комп'ютерної техніки

Можна ремонтувати комп'ютерну техніку, встановлювати програми, видаляти віруси або навіть давати уроки елементарної комп'ютерної грамотності.

4. Письменник-блоггер

Якщо Ви можете грамотно писати і маєте свій літературний почерк - кар'єра в Інтернеті підходить для Вас. Як правило, непогано заробляють письменники, які добре знайомі з технологіями оптимізації веб-сторінок для пошукових систем і вдало підбирають ключові слова. Крім того, певну суму можна отримати і за матеріали на гострі теми дня у власному блозі. Таким чином Ви зможете отримати прибуток від реклами.

5. Надання послуг

Якщо Ви достатньо досвідчений фахівець - спробуйте створити власну справу. Працюйте на себе, пропонуючи клієнтам професійні послуги (бухгалтерський облік, медицина, комп'ютерне програмування, веб-дизайн і т.д.).

6. Догляд за домашніми тваринами

Ви можете доглядати за домашніми тваринами, коли їх господарі відправляються у відрядження. Або надайте перелік додаткових послуг: наприклад, догляд за зовнішнім виглядом тварин. Для цієї роботи, звичайно, бажано жити в приватному будинку, а також мати достатньо коштів для обладнання кліток і вольєрів.

7. Прибирання будинку

Попит на домогосподарок і прибиральниць для офісів ніколи не падає. Вам тільки потрібно мати хороше обладнання. Найтяжче - знайти клієнтів, але позитивні рекомендації задоволених господарів обов'язково зроблять свою справу. Якщо у Вас є непоганий адміністративний досвід - можна організувати власну службу.

8. Дрібний ремонт

У період будівельного буму цей вид діяльності завжди затребуваний. Але навіть в період тимчасового спаду ринку багатьом потрібні професіонали, які зможуть покласти паркет, поклеїти шпалери, полагодити сантехніку.

9. Мережевий бізнес

Стати успішною в мережевому бізнесі, наприклад, у продажу парфумерії, не так вже й складно. Для цього, в першу чергу, необхідно дізнатися, чи існує ринок збуту для цієї продукції. Крім того, необхідно вкласти певні кошти в закупівлю товару та рекламу, мати добрі маркетингові здібності.

10. Інтерактивні аукціони

Продаж різноманітних товарів на інтернет-аукціонах залишається одним із найбільш прибуткових видів домашнього бізнесу. Вам просто потрібно знайти свою нішу. Наприклад, продавати унікальні вироби ручної роботи або затребуваний ходовий товар. Врешті-решт, Ви можете поставити ціни, які будуть значно нижче, ніж у ваших конкурентів.

Джерело: lovetoknow.com


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Робота вдома