Osvita.com.ua змінює назву на Education.ua

Категорія: Новини

Зберегти
Osvita.com.ua змінює назву на Education.ua

Освітній портал Osvita.com.ua змінює назву на Education.ua. Разом з новим доменним ім'ям ми отримали зареєстровану торгову марку.

Нашому проекту вже 6 років. За цей час ми доклали багато зусиль, щоб він досяг високих позицій і став одним з провідних сайтів про освіту в Україні.

Але ми регулярно стикались з несподіваною складністю: співзвучність назви нашого проекту з іншими ресурсами схожої тематики. Через це виникала плутанина, а відвідувачі та клієнти не відразу розуміли, про який сайт йде мова.

Нова назва Education.ua повністю вирішує цю проблему. Ім'я як і раніше означає «освіта», але стає унікальним. З новим ім'ям ми стали власниками основного українського домена і торгової марки.

Вся інформація на сайті залишиться у звичному вигляді, тому нововведення відбудуться максимально непомітно. Зміниться лише назва і логотип, а користувачі зможуть знаходити нас за старою адресою.

Як і раніше, функціонал сайту дозволятиме розміщувати і знаходити курси, залишати коментарі до навчальних закладів, а також обирати кращі ВНЗ, школи та дитячі садки.

З новим доменним ім'ям Education.ua ми стверджуємо свій намір і далі розвивати проект, зростати і допомагати нашим користувачам знаходити навчальні заклади.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Новини