Як краще підготуватися до ЗНО та ДПА з англійської

Як краще підготуватися до ЗНО та ДПА з англійської

До іспитів залишилося не так багато, тому саме час готуватися до державної підсумкової атестації (ДПА), і, звичайно, до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), адже ці іспити багато на що впливають.

 Оцінка з ДПА може виставлятися за виконання частини завдань із ЗНО, тому учні 9-х класів можуть відвідувати курси англійської для підлітків, щоб успішно готуватися до ДПА, у той же час і напрацьовуючи базу знань з англійської, яка їм чимало знадобиться у випускному класі.

Учням 11-х класів тим більш буде корисно відвідувати курси англійської для підлітків, адже дуже часто у школах приділяється недостатньо уваги саме тим питанням, які пізніше зможуть допомогти їм на ЗНО та НМТ. А на спеціальних курсах можна не тільки підвищити свій мовний рівень, а й потренуватися у виконанні завдань, з якими доведеться зіткнутися на іспиті, а також перевірити, наскільки нинішній рівень знань відповідає вимогам для успішного складання ЗНО.

За три місяці кожен учень зможе навчитися оперативно і без проблем поратись із усіма завданнями, які перед ним будуть поставлені під час складання ЗНО, значно підвищити свій рівень знань і відчути впевненість у своїх силах.

Усі ці результати досягаються, завдяки ретельно підібраним і розумно структурованим матеріалам, досвідченим викладачам, які допоможуть легко засвоїти нові знання, а також власним напрацюванням Першого Кембриджського освітнього центру, перевіреним роками і студентами, що вже успішно склали ЗНО. З 2017 року команді Центру допомагає старший екзаменатор із ЗНО, яка перевіряє матеріали на актуальність і відповідність критеріям оцінок цієї атестації.

Серед переваг курсів – вибір класу, який буде відповідати поточному рівню знань студента: В1/В1+ або В2/С1. Це дозволить відразу ж включитися у роботу і ефективно працювати на підвищення рівня англійської. В результаті можна і знання отримати, і легко впоратися із завданнями ЗНО та ДПА.

Успішне складання ЗНО дуже важливе для вступу до ВНЗ, тому в Першому Кембриджському освітньому центрі до цього тестування підходять серйозно і відповідально.

Після закінчення курсу всі студенти отримують сертифікати від Кембриджського університету.

Готуєтесь до вступу у заклад вищої освіти? Подивіться інструкцію зі вступу, щоб бути готовими до всіх нюансів та випробувань вступної кампанії.

Джерело: cambridge.kiev.ua


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Поради абітурієнтам Освіта, наука