Що робити учням, які цього року не склали ЗНО?

Що робити учням, які цього року не склали ЗНО?

Зовнішнє незалежне оцінювання 2017 стало справжнім випробуванням для випускників шкіл.

Багато з учнів не змогли отримати потрібну кількість балів для вступу у вищі навчальні заклади, і змушені відкласти вступ до університетів на наступний рік або обирати навчання в коледжах чи технікумах. Також існує можливість вступити у вищі навчальні заклади або курси за кордом, проте вартість такої освіти зазвичай у декілька разів перевищує можливості українських батьків.

Чому трапляються невдачі на ЗНО?

Невдале ЗНО – це не завжди погані знання учня, адже існує багато історій з життя, коли навіть відмінники не змогли набрати потрібну кількість балів через певні обставини.

Страх. Для випускників шкіл ЗНО – це не лише тестування, це велика відповідальність. Адже від результатів оцінювання залежить майбутнє та здійснення очікувань батьків. Саме через страх щось зіпсувати абітурієнти найчастіше роблять помилки.

Стрес. Підготовка до ЗНО – це важка робота, яка потребує великої концентрації. Учні мають тримати в голові великі об’єми інформації з різних предметів, що провокує стомлення та нервове напруження. Через такий стан учням стає важко приймати рішення та зосереджуватися на завданнях.

Тиск з боку батьків. Батьки бажають своїм дітям лише найкращого, тому кожного дня нагадують про важливість тестування та сумні перспективи у разі невдачі. Замість впевненості у собі діти отримують лише страх скоїти помилку.

Що робити, щоб ЗНО було успішним?

Для того щоб на відмінно скласти ЗНО та вступити в омріяний вищий навчальний заклад, необхідно пройти серйозну підготовку. Наступний рік може стати корисним для майбутнього дитини, якщо правильно розставити пріоритети та обрати ефективний курс підготовки. Можливість підготуватися до ЗНО 2018, а потів вступити в університет на спеціальних умовах пропонує Перший ІТ-університет України, що розробив унікальну програму доуніверситетської підготовки для тих, хто не склав ЗНО 2017, а також для учнів 11 класів.

Протягом року студенти курсу будуть вивчати професійні базові знання з ІТ, а також готуватися до ЗНО 2018. Сертифікат по завершенню курсу дасть змогу вступити в Перший ІТ-університет на трирічний бакалаврат, тобто отримати вищу освіти лише за три роки навчання.

Декілька слів про Перший ІТ-університет України

Вищий навчальний заклад «Комп’ютерна Академія ШАГ» – це перший ІТ-університет в Україні, який спеціалізується на ІТ-освіті. Навчальні програми – це унікальні авторські методики, що отримали високу оцінку IT-індустрії, а викладачі – практики з найбільших ІТ-компаній України. ВНЗ готує бакалаврів та магістрів за спеціальностями, які є актуальними на ІТ-ринку. 
По завершенню навчання студенти отримують диплом про вищу освіту, а також можуть отримати міжнародні сертифікати від лідерів індустрії, компаній Microsoft, Cisco, Autodesk, Oracle, Google.

Дізнатися більше про курс можна на сайті: https://lviv.itstep.org/news-uk/richnij-kurs-douniversitetsko%D1%97-pidgotovki-dlya-majbutnih-it-specialistiv/.


Коментарі

0
Залишити коментар
Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів
або Відмінити


Інші статті в категорії Поради абітурієнтам