Престиж, науково-освітній центр

Перукар-стиліст



  • 14 000 грн за курс

Про курс

Об’єм курса: 2-3 міс.

Час проведення: 10:00 - 19:00

Вивчення перукарського мистецтва. Під час курсу студент оволодіє теоретичними знаннями та практичними навичками, що дають можливість використовувати їх як в повсякденному житті, так і в подальшій роботі на професійному рівні. До курсу входить вступний курс та теоретичний курс на базі салону-перукарні у самому центрі міста. Викладач допоможе Вам максимально ефективно опанувати всі необхідні навички. З кожним студентом викладач працює тільки індивідуально, що забезпечує максимально високу якість навчального процесу ! Перукарня працює в режимі: 10:00 - 19:00, то ж будь-хто, хто мріє стати перукарем, може обрати для себе зручний та гнучкий графік навчання !

Переваги навчання на наших курсах: практика з перших занять та протягом всього навчання; досвідчені викладачі; використання сучасних методик та технологій; індивідуальний підхід до кожного учня; зручний графік навчання; розташування в самому центрі міста та інше.

Студент оволодіває теоретичними знаннями та практичними навичками. Це дасть можливість використовувати їх як в повсякденному житті, так і в подальшій роботі на професійному рівні.

Програма навчання:

  • Загальні відомості з історії перукарського мистецтва.
  • Інструменти, матеріали, техніка безпеки, санітарія та гігієна, типи волосся, анатомія черепу та ін.
  • Вимоги СЕС до професійних перукарів (робочий одяг, інструменти – обробка та дезінфекція).
  • Склад та будова шкіри голови та волосся. Основи трихології.
  • Укладання волосся. Методи, типи, сучасні засоби укладання. Гаряче укладання, робота з бігуді, укладання феном, методи „брашинг”, „бомбаж”, тупірування, та ін.
  • Технології стрижки. Проділи, способи обробки пасма, види зрізів, методи стрижки, внутрішнє і зовнішнє градуювання, тушування, зняття волосся на пальцях, ”пасмо на пасмо”, „пасмо за пасмом”, філірування, плінтування, види окантування та ін.
  • Основи комерційних стрижок.
  • Класичні стрижки.
  • Корекція обличчя зачіскою. Моделювання образу.
  • Виконання вечірніх та весільних зачісок.
  • Фарбування волосся. Групи фарбників, методи їх використання, етапи роботи, види фарбувальних робіт, тонування, фарбування ”тон в тон”, мелірування та колорування.
  • Основи колористики. Поєднання відтінків. Використання новітніх технік фарбування волосся із застосуванням передових методів.
  • Креативне бачення майстра при фарбуванні волосся.
  • Хімічне завивання: етапи, типи, види, техніки, повний технологічний процес.
  • Іспит.

Викладач – спеціаліст-практик з 27-річним стажем роботи, яка має вищу педагогічну та спеціальну освіту.

Випускники нашої Школи успішно працюють як в Україні, так і за кордоном.

Після закінчення курсу студенту видається Сертифікат міжнародного зразка, що відповідає нормативам законодавчої бази на території України, а також зникає потреба перекладати документ на іноземну мову та засвідчувати переклад нотаріально для його застосування за кордоном.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Яна,04.10.2023, 14:45
Доброго дня,закінчила курс Перукаря -стиліста, дякую Викладачеві Вікторії Борисівні,за класне навчання,вона добрий викладач,взяла для себе багато нових знань,рекомендую пройти цей курс,всим бажаючим,та бажаю Вікторії Борисівні хороших учнів.дуже задоволена,курсами, дякую ще раз.
Запісочна Анна Валеріївна,30.05.2023, 15:01
Хочу сказати велике дякую центру "Престиж" за такий шанс знайти себе, вивчитись чомусь новому, і далі йти з цим по життю! Я пройшла курси перукаря. Вони проходили дуже цікаво, було багато практичних занять. Я задоволена, що спробувала себе саме в цьому, хочу і далі цим займатись. Велика подяка моєму викладачу Вікторії Борисовні, за ваш труд, терпіння та підхід до кожного. Ви вкладаєте всю свою душу, щоб нас навчити, Ви найкращий майстер своєї справи! Я вдячна, що познайомились з Вами! Дякую усій команді!
Харченко Каріна,03.05.2023, 12:43
Щиро дякую УНОЦ "Престиж" за надану можливість займатися справою мрії. Курси перукаря були дуже доречні. Йдучи сюди, я хотіла спробувати себе в чомусь новому, та завдяки професіоналізму викладача, нова справа захопила мене по-справжньому. Тут я здобула не малий багаж професійних навичок та вмінь. Від щирого серця дякую своєму викладачу, Вікторії Борисівні, за її титанічний труд, за індивідуальний підхід і за надані знання та вміння!
Безсмертна Вікторія,01.02.2023, 11:55
Хочу подякувати Освітньому Центру "Престиж" та окремо Вікторії Борисівні за надану можливість проходження курсу "Перукар-стиліст". Тут працюють дуже привітні люди та чудові спеціалісти у сфері навчання! Буду рекомендувати навчання у "Престижі" своїм знайомим та друзям ! З повагою, Безсмертна Вікторія
Щава Оксана Володимирівна,08.11.2022, 15:44
Дякую Навчальному центру "Престиж" за знання, які вони мені надали на курсі "ПЕРУКАР-СТИЛІСТ"! Потрапила до Навчального центру випадково - знайшла рекламу в інтернеті. Дуже хотілося стати перукарем! Коли я прийшла до центрального офісу, мене зустріли дуже гарно, пояснили, хто і чому мене навчатиме. Курси дуже цікаві й змістовні, а головне - індивідуальні. Мені дуже сподобалась методика мого майстра - викладача. Було дуже цікаво теоретично, а ще цікавіше - практично. Вивчали дуже багато цікавого: стрижки, хімічні завивки, всі існуючі види фарбування волосся, зачіски, та багато іншого... Хочу висловити свою подяку викладачеві Вікторії Борисівні! Дуже вдячна за її компетентність та любов до того, що вона робить. Дякую Навчальному центру "Престиж" і всім його рекомендую ! Щава Оксана
Хрипко Яніна Вікторівна,25.07.2022, 09:52
Я, Хрипко Яніна Вікторівна, навчалася в Центрі "Престиж" на курсі "ПЕРУКАР - СТИЛІСТ". У мене був чудовий викладач - Вікторія Борисівна. Вона майстер своєї справи! Працювати з нею - одне задоволення. Заняття проходили індивідуально. Це дуже зручно, як на мене. Вікторія Борисівна цікаво та зрозуміло викладає теорію, яку миттєво закріплює на практиці, що дає змогу краще засвоїти матеріал. На курсі я отримала всі необхідні знання: різні деталі й основи перукарського мистецтва, технології стрижки, техніки фарбування, основи колористики, хімічні завивки, зачіски, укладання волосся, та навички, як працювати з клієнтом. Мені дуже сподобалася атмосфера, в якій я навчалася. Було спокійно, затишно і пізнавально. Дякую за знання ! Також хочу подякувати директору, Тесленко Світлані Василівні, за її вміння переконувати - в мене не залишалося сумнівів щодо вибору курсів. Дякую !!!
Петренко Ольга,21.06.2022, 16:25
Я, Петренко Ольга, навчалася 3 місяці на курсах "Перукар-стиліст". На цих курсах я познайомилася з хорошою людиною, яка і навчала мене перукарському мистецтву. Це мій викладач - Вікторія Борисівна. На перших заняттях вона мене познайомила і розповіла про різні деталі і основи в перукарському мистецтві. Допомогла мені підібрати правильні ножиці, якими я змогла правильно стригти і після закінчення курсів. Кожне заняття - це було знайомство з чимось новим. Мені показали, як правильно фарбувати та мелірувати волосся, робити хімічну завивку ... На подальших заняттях я практикувала стрижки "Каскад", "Каре", стрижка на коротке волосся... Була можливість приводити своїх клієнтів і практикувати на них. Також мене навчили робити зачіски, які можна робити у "вечірньому" і "повсякденному" варіанті. Була нагода практикуватися й самостійно робити різноманітні зачіски. Курси мені сподобалися. Курси - це гарна можливість зрозуміти, що подобається і в якому напрямку розвиватися далі.
Ольга Вадимівна,22.04.2021, 10:58
Обрала курси "Перукар-стиліст" саме в УНОЦ "Престиж" саме за те, що сподобався підхід викладення на сайті того, чому саме мають навчити на курсі. Чітко і зрозуміло. Перше, що привернуло мою увагу при знайомстві з викладачем - теплий прийом. Заняття проходили індивідуально, що дає хороші знання та вміння в практиці. Перше заняття розпочалося з пізнання загальних відомостей перукарського мистецтва. Потім, придбавши перші необхідні інструменти (гребінець та ножиці), почалися практичні заняття. З кожним наступним заняттям все більше практики та цікавої теорії: технології стрижки, укладання волосся, зачіски, фарбування волосся, хімічне завивання й т.д. Отже, після закінчення курсу в "Престиж" я отримала хорошу базу знань, оскільки викладач приклала максимум зусиль для того, щоб я максимально оволоділа знаннями і в майбутньому стала спеціалістом у сфері перукарства.
Столярчук Марія Олегівна,17.02.2021, 13:14
Я відвідувала курс "ПЕРУКАР-СТИЛІСТ" За кілька місяців навчання я отримала потрібні знання та вміння. Хочу відзначити педагогічну майстерність викладача, толерантність, вміння цікаво та доступно подати матеріал. Вікторія Борисівна майстер своєї справи, працювати з нею одне задоволення! Завдяки теплій атмосфері на курсах, матеріал краще засвоюється і те, що здавалося мені до цього неосяжним, виявилося простим та доступним. На курсі я ознайомилася з загальними відомостями історії перукарського мистецтва, освоїла багато технік та принципів роботи. Отримала всі необхідні знання технологій стрижки, видів градуювання, зрізів, тушування, зняття волосся на пальцях, "пасмо за пасмом", філірування, види окантовки. Освоїла техніки фарбування волосся, хімічного завивання та зачіски. Окремо хочу подякувати Центру "ПРЕСТИЖ" та Тесленко Світлані Василівні за те, що надала мені таку чудову можливість працювати з найкращим майстром! Щиро Вам вдячна за отримані знання і нову омріяну професію !
Натали,05.02.2021, 16:30
В центре "Престиж" я училась по курсу "Парикмахер-стилист". Хочу сказать, что осталась очень довольна. Попала я к очень талантливому преподавателю - Виктории Борисовне. Она - просто эксперт. Научила меня всему, что знала сама - стрижкам, укладкам, покраскам, мелированию, завивкам и многому другому. Я по образованию учитель химии, но работу не нашла. Вот и решила сменить профиль. Первые пол года после курсов практиковала в Черкассах. Сейчас удалось найти работу в Киеве. Парикмахерская, правда, далеко не в центре. Но клиенты есть. Довольны. Нарабатываю базу постоянных клиентов. Если есть вопросы, или в чем-то не уверена - звоню Виктории, она всегда терпеливо отвечает. Обучение проходило в очень уютной обстановке. Парикмахерская находилась возле Дома торговли, поэтому не было проблем с транспортом. График обучения у меня был индивидуальный. Парикмахерская работает с 10 до 19 - в этих рамках и оговаривали расписание. Преподавался курс очень профессионально! Спасибо Виктории за знания !!!
Коваленко Олеся Василівна,04.02.2021, 12:21
Хочу висловити подяку Навчальному Центру "Престиж" за можливість пройти курси "Перар-стиліст". Викладач Вікторія Борисівна, як професіонал, зрозуміло та цікаво викладає теорію, яка тісно переплітається з практичними заняттями, що дає можливість добре закріпити матеріал. Навіть новачку спробувати себе в ролі перукаря буде цікаво і корисно. Я задоволена, що обрала саме ці курси ! Отримані знання допоможуть мені вдосконалитися в своєму розвитку. Ще б хотілося Центру "Престиж" побажати процвітання і надалі давати тільки професійні знання ! 04.02.2020 р.
Дудник Вікторія Вікторівна,29.12.2020, 11:40
Я, Дудник Вікторія Вікторівна, закінчила курс "Перукар-стиліст" в Українському Науково-Освітньому Центрі "Престиж". Дякую викладачеві - Камаловій Вікторії Борисівні за отриманні знання. Вікторія Борисівна пояснює все зрозуміло, чітко і доступно, також зразу все показує на практиці. Бажаю Вам процвітання і довголіття! 18.12.2020
Матвєєва Діана Віталіївна,28.08.2020, 12:58
Я, Матвєєва Діана Віталіївна - випускниця Науково-освітнього Центру "Престиж". Відвідувала заняття з курсу "Перукар - стиліст". Маю багато гарних вражень, навчилася багато всього. Камалова Вікторія Борисівна - відмінний викладач, яка стала дійсно другою матір'ю особисто для мене. Навчила вміло працювати з інструментами. До цих пір захоплююся її вміннями та швидкістю виконання. Я можу сказати з впевненістю, що я не пошкодувала, що навчалася саме у Віторії Борисівни! Дякуючи їй, я тепер маю багато знань! Дякую всій команді та дирекції "Престижу" за знання та витрачений на мене час! 27.08.2020 р.
Дзюба Оксана Васильевна,28.07.2020, 11:36
Я, Дзюба Оксана Васильевна, проходила курс обучения по профессии "Парикмахер-стилист" в Учебном Центре "Престиж" у преподавателя Камаловой Виктории Борисовны. Обучением полностью удовлетворена! На те учебные часы, которые предусмотрены контрактом, материала обучения изложено максимально! Преподавательской и профессиональной работой мастера очень довольна! Студенту предоставляется масса времени для нахождения возле мастера для обучения профессии. Рекомендую Камалову Викторию Борисовну, как преподавателя высочайшего класса, так как она обучает многим тонкостям парикмахерского искусства, и не только... В частности, как максимально бережно работать с волосами клиента, чтобы сохранить их здоровыми. Я очень благодарна за все знания, которые приобрела на курсах "Пресатиж" ! Дзюба Оксана Васильевна 05.10.2019
Пономаренко Юлія Володимирівна,27.07.2020, 11:41
Я, Пономаренко Юлія Володимирівна, закінчила курс "Перукар - стиліст" в науково-освітньому центрі Престиж. Мій викладач - Камалова Вікторія Борисівна. Я вивчила успішно теорію. На "відмінно" виконала практичні заняття. Мені курс дуже сподобався. Всім спасибі! P.S. Вікторії Борисівні бажаю завжди бути молодою, здоровою, красивою, щасливою! Бажаю купити красивий Салон Краси. Бажаю створювати красиві зачіски в Красивому Салоні Краси! Бажаю щастя!!! Пономаренко Юлія Володимирівна 20.03.2015
Ягода Ольга Григорівна,24.07.2020, 13:12
Я, Ягода Ольга Григорівна - випускниця науково-освітнього центру "Престиж". Відвідувала заняття курсу "ПЕРУКАР-СТИЛІСТ" з 06.04.17 по 05.07.17. Маю багато вражень! За цей час, починаючи з моменту знайомства з директором центру "Престиж", людиною, яка ввічливо пояснила про правила та деталі щодо навчання, підписавши двосторонній договір, я почала вивчати ту справу, яка для мене не просто професія, а МРІЯ ! Викладач - Камалова Вікторія Борисівна. Це унікальна, чуйна людина, яка дійсно, як педагог, знаходить до кожного студента підхід, підбирає методику, що зрозуміла вже з першого заняття. Її вміння та володіння техніками перукаря-стиліста та інструментами вже надихає та захоплює цією справою! Я можу сказати з впевненістю, що мій дзвінок в "Престиж" і моє навчання там - це перший, але величезний крок в майбутнє, яке і є моєю мрією. Людина, і те, ким вона стає, взагалі залежить від оточення навколо неї. Дякую ВСІЙ КОМАНДІ і ДИРЕКТОРУ ЗА ЗНАННЯ, досвід, практику ! 20.07.2017
Віталіна,16.07.2020, 14:11
Загальна ціна?Інструменти свої?
УНОЦ Престиж,17.07.2020, 13:27
Доброго дня, Віталіно! Ціна зазначена - 7900 грн. В перукарні для навчання є абсолютно все, що необхідно! Для того, щоб стригти подружок і робити їм зачіски, інструменти з перукарні додому не видаються. Там вже потрібно мати свої )))
Байжанова Лілія Олександрівна,15.07.2020, 11:44
Я, Байжанова Лілія Олександрівна, навчалася в українському науково-освітньому центрі Престиж по курсу "ПЕРУКАР-СТИЛІСТ" у найкращого викладача-перукаря - Камалової Вікторії Борисівни. Найкращий викладач тільки в цьому навчальному центрі! Викладач дала багато корисних знань і дуже цікавих практичних занять. З цими знаннями я впевнено вирушаю працювати у свій салон! Я дуже задоволена і буду рекомендувати тільки освітній центр Престиж. Завжди буду вдячна Камаловій Вікторії Борисівні! Велике дякую !!! Байжанова Лілія Олександрівна 27.09.2017
Якуш Яна Сергеевна,14.07.2020, 12:32
В Украинском Научно-Образовательном Центре ПРЕСТИЖ закончила курс "Парикмахер-стилист". Очень подкупает то, что занятия проходят индивидуально, то есть - ты и преподаватель. Также очень удобное месторасположение - так как сам центр города. На курсах получила все, чего ожидала, достаточно теории и практики. Виктория Борисовна объясняет четко, ясно и доступно, так же сразу все показывает на практике. Я осталась довольна и рекомендую курс "Парикмахер-стилист" в центре "Престиж" тем, кто в короткие сроки хочет освоить новую специальность. Якуш Яна Сергеевна 12.04.2018
Olya,08.11.2015, 14:44
Закінчила курс Парехмахар-Стиліст. Дякую моєму викладачеві Вікторії Борисівній. Дуже хороший викладач. Всім хто бажає закінчити такий курс рекомендую)))
Nastya,17.06.2015, 17:41
А что если не гражданка Украине??? Но есть огромное желания учиться !
Администратор,21.06.2015, 02:24
Настя, в Учебном Центре нет требования, чтобы студент был именно гражданином Украины. Так что, если действительно есть огромное желание учиться - приезжайте !

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Черкасах, ЗВО/ВНЗ в Черкасах, коледжі в Черкасах, репетиторів в Черкасах, роботу в Черкасах.