Чеська мова



Про курс

Школа? Курси? Онлайн - навчання? Всі ці варіанти з'являються перед нами в той момент, коли ми наважуємося почати вивчати іноземну мову. Будь то англійська, чеська, німецька і навіть японська - нам потрібно підібрати найбільш відповідний для нас варіант вивчення.

Звичайно, можна спробувати вивчати мову самостійно:

  1. заучувати слова, розширюючи словниковий запас;
  2. слухати музику і дивитись фільми без перекладу, намагаючись самостійно зрозуміти, про що йде мова. До речі, ця вправа відмінно допомагає розібратися з розмовною мовою і розвинути навик аудіювання;
  3. брати диктофон, записувати вимовлені фрази, які почули з фільму чи пісні, а потім порівнювати їх з першоджерелом. Кажуть, це позитивно впливає на вимову;
  4. завантажити сотні підручників з інтернету, словників, посібників та заглибитись в їх самостійне вивчення. Можливо, ви отримаєте відмінні теоретичні знання, правда, багато хто з них можуть виявитися неактуальними, застарілими і не застосовними в житті.

Як бачите, всі ці можливості мають кілька обмежень:

  • немає прямого контакту з людиною, яка володіє іноземною мовою на рівні носія, тому практично немає шансів навчитися справжньої, реальної комунікації;
  • немає системи контролю швидкості і якості засвоєння мови та системи корекції помилок фахівцем, тому високий ризик вивчити мову неправильно, довго «стояти на місці», не досягти своєї мети;
  • складно налагодити регулярність в заняттях, тому що, як на зло, з'являються інші справи і турботи, які нам здаються більш важливими;
  • додайте до цього поступово охолодження до занять і втрату мотивації (адже ніхто не хвалить і порівнювати себе ні з ким!), і можна сказати, що самостійний навчальний процес завершено.

Як би це не звучало банально, але всім, хто хоче вивчати іноземну мову, краще звернутися до фахівців і розглянути для себе спеціалізовані мовні курси, які напевно є у вашому місті.

Давайте подивимося на переваги спеціалізованих мовних курсів:

  1. Спілкування з фахівцями. Навчання на мовних курсах ведуть викладачі, які вільно володіють іноземною мовою і знають, як правильно вчити інших, іншими словами володіють методикою викладання. Основне завдання професійного викладача - допомогти учню досягти його поставленої мети в максимально короткі терміни. А цілі у всіх різні: розмовна мова, мова для ділових переговорів, підготовка до здачі міжнародного іспиту, підготовка до вступу в закордонний навчальний заклад, мова для поїздок за кордон та інше. Чим досвідченіший викладач, тим більш ефективно і за мінімальний час і витрати учня, він допоможе вам досягти поставленої мети у вивченні іноземної мови.
  2. Постійне бажання рухатися далі. Погодьтеся, неприємно усвідомити, що ви готові здатись в той момент, коли дивитесь на квитанцію, що підтверджує оплату навчання на курсах. А якщо згадати, що ваш одногрупник, з яким ви разом розпочали навчання, досягне більшого результату, ніж ви, тому що піде далі - чому ви повинні здаватися? У процесі вивчення іноземної мови на курсах у своєму місті ви переконаєтесь, що в команді (з іншими учнями або просто з викладачем) навчальний процес проходить набагато ефективніше і веселіше. Вам не дадуть розслабитись і втратити мотивацію, тому ви обов'язково досягнете успіху, а ще до того ж заведете нові знайомства і у вас з'являться нові захоплення!
  3. Перевірені навчальні матеріали. Що краще - відкривати підручник за підручником і розуміти, що кожен з них вам не підходить? Або більше не витрачати час і кошти на пошуки і все-таки почати вивчати іноземну мову? На курсах всі матеріали пройшли перевірку і вже допомогли досягти результатів. Тому ви зможете сміливо і впевнено приступити до навчання.
  4. Цікаві програми. Найчастіше, курси з вивчення іноземних мов пропонують супутні послуги і програми: наприклад, можливість вступити до закордонного ВНЗ, поїхати на мовну практику за кордон (щоб перевірити, як гарно ви вивчили мову), професійне стажування або просто відправитись в подорож і здорово провести канікули чи відпустку . Мовні курси дадуть вам можливість отримати масу задоволення і зробити те, про що ви раніше навіть не мріяли.

Що обираєте ви? Нудні вечори за сумнівними підручниками або інтенсивну роботу на результат? Якщо ви вибрали другий варіант - запишіться на курси з вивчення іноземних мов - саме вони дадуть вам ті знання, які ви шукаєте.

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Олена Шевченко,06.09.2022, 08:57
Добрий день. Надайте, прошу, інформацію про графік і вартість навчання

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, репетиторів в Києві, тренінги в Києві, роботу в Києві.