Комп'ютерна Академія IT Step, Чернігів

Мала комп'ютерна академія



  • 2 630 грн на місяць (залежить від типу навчання)

Про курс

Мала комп'ютерна академія - це освітній проект для учнів 2 - 9 класів, в рамках якого школярі отримують практичні навики і теоретичні знання в широкому спектрі комп'ютерних технологій.

Слухачем Малої комп'ютерної академії може стати учень середньої школи або будь-якого іншого учбового закладу, якщо його вік більше 7-ти років. Групи формуються за віковмим категоріями:

ММ: молодші (1-2 класи);МК: середні (3-5 класи);МС: старші (6-9 класи).

Як проходять заняття в Малій комп'ютерній академії:

Заняття проводять досвідчені педагоги, які працюють не тільки з дітьми, а й з дорослими слухачами за схемою «Профессійна комп'ютерна освіта» за напрямками: розробка програмного забезпечення, комп'ютерна графіка і дизайн, мережі та кібербезпека.

Навчання в Малій комп'ютерній академії проводиться за авторськими учбовими програмами, адаптованими під різні вікові групи слухачів та які мають офиційний статус Міністерства освіти і науки Украни. Заняття проходять в спеціалізованих комп'ютерних аудиторіях, які оснащені необхідним технічним обладнанням.

Заняття проводяться в малочислених групах (10-12 осіб), що дає можливість приділяти кажному слухачу необхідну увагу і сприяє ефективному засвоєнню знань.

Також проводиться постійний електронний облік відвідуваності і успішності учнів. Ці дані доступні батькам в будь-який момент завдяки он-лайн доступу до електронного журналу.

Методики, які використовуються під час навчання, враховують вікові особливасті учнів, а також особливості программного забеспечення і технологій, які вивчаються. Ще до закінчення школи ваша дитина отримає зовсім “недетитячі” знання, що допоможе їй досягти успіху в сучасному суспільстві.

Більш детальну інформацією ви можете отримати, перейшовши за посиланням на наш сайт! 

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі курси в Чернігові, ЗВО/ВНЗ в Чернігові, коледжі в Чернігові, репетиторів в Чернігові, роботу в Чернігові.