Інновації, навчальний центр

Бухоблік для головних бухгалтерів, BAS, M.E.Doc



  • 5 000 грн за курс (у групі)

Про курс

Курси головних бухгалтерів + BAS + M.E.Doc

Головний бухгалтер - дуже відповідальна посада, яка висуває особливі вимоги до фахівця. Без головного бухгалтера не обходиться жодне підприємство або некомерційна організація. І наш навчальний центр пропонує курс «Головний бухгалтер + звітність через М.Е.Doc» для фахівців, які вже добре знайомі з принципами ведення бухгалтерського обліку, але хочуть підвищити свою кваліфікацію і отримати нові знання.

Основна специфіка роботи головного бухгалтера це ведення не тільки фінансової, а й податкової звітності, відстеження змін в законодавстві. Наші досвідчені викладачі навчать вас всім нюансам цієї спеціалізації, адже теорія буде відразу застосовуватися на практиці. Ви отримаєте всі необхідні знання для того, щоб вести облік фінансових потоків, правильно працювати в сфері податків, нараховувати зарплату, оптимізувати витрати. Також значно поглибитесь у сферу аудиту, економіки, оподаткування.

Після того як закінчите наші курси бухгалтерського обліку, ви станете впевненим професіоналом у сфері фінансів і незамінним фахівцем на будь-якому сучасному підприємстві.

Вартість навчання

Група:

5 000 грн.

Індивідуально: 12 000 грн. за весь курс

Тривалість навчання:

Група:

від 30 годин

Індивідуально: 28 годин

Для ознайомлення детальної інформації натисніть на посилання https://innov.com.ua/kursy/bukhgalteriya/holovnyi-bukhhalter

Можливий графік навчання:

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі онлайн-курси, репетиторів онлайн, онлайн-тренінги.