Eurostart

Польська мова



  • 130 грн за заняття

Про курс

Освітній центр "Eurostart" в Дніпрі веде постійний набір школярів на багаторівневі курси польської мови (online). Програма навчання розрахована на майбутніх абітурієнтів польських ВНЗ та технікумів. Запис проводиться після співбесіди з викладачем та визначення рівня володіння мовою, починаючи з "нульового". Використовуються нові та цікаві методики, аудіо та відео матеріали. Освітній центр забезпечує підручниками та іншими учбовими матеріалами.

Вчи з нами польську і ми Вам допоможемо:

  • підготуватися до вступної кампанії у ВНЗ та технікумів Польщі
  • підготуватися до міжнародного сертифікаційного іспиту, рівня А2-С1;
  • у постановці правільної усної та письмової мови за короткий термін;
  • у постановці правільного вимови.

Викладач має польське коріння і Карту Поляка, офіційний дозвіл на викладання польської мови від державного університету Марії Кюрі в Любліні.

Набираються групи по 5-6 чоловік. Старт курсу по мірі формування груп.

  • Індивідуальний підхід.
  • Контроль успішності.

Індивідуальні заняття. Вартість - 350 грн. за 1 заняття.

Заняття в парі: 400 грн. за двох -60 хв.

Заняття в групі: 1500 грн. за 8 уроків по 60 хв.

Проводимо ознайомчі тури у Польщу з відвідуванням вищих та середніх спеціальних учбових закладів країни. У дні зимових та літніх канікул для дітей та їхніх батьків, а також студентів організовуються поїздки в мовні табори з вивченням польської та англійської безпосередньо з носіями, з зануренням у мовне середовище. Програма поїздок насичена цікавими засобами, квестами, екскурсіями.

Освітній цент "Eurostart" допоможе Вам правільно оформити та подати документи на учбову візу, пройти співбесіду.

Телефонуйте! Консультації безкоштовно!

Наш сайт: http://eurostart-center.com/

Наша сторінка в Facebook: https://www.facebook.com/eurostart.center 

Категорії курсів

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Александр Цулин. г. Никополь,15.08.2018, 15:19
Обратился в образовательный центр "Eurostart" по вопросу сбора документов на польскую визу. Консультация профессиональная и исчерпывающая. Визу открыл! Огромная благодарность!!!! И еще! Обязательно будем изучать польский язык, чтобы через ваш центр отправить на учебу мою дочь, она сейчас перешла в 10 класс, учиться дальше будем в Кракове и, надеемся, ваш образовательный центр нам поможет правильно выбрать ВУЗ и оформить все документы.
Олег,15.08.2018, 13:30
Через образовательный центр Euro Start отправляем на учебу уже второго ребенка, рекомендовали нескольким знакомым... более внимательного, компетентного и ответственного отношения не встречали ни в одной другой организации. С первых дней и даже после поступления решаются все вопросы. Подготовка визовых документов, документов для поступления, языковые курсы - на высшем уровне! Рекомендуем!
Евгения,12.08.2018, 22:21
Директор обеспечивает индивидуальный подход, а программа подготовки к поступлению в зарубежный ВУЗ составляется для каждого студента в соответствии с его пожеланиями. Занятия проходят в небольших группах, что обеспечивает внимание к каждому студенту. Благодаря урокам польского от Eurostart я получила необходимый языковой уровень для поступления в желаемый ВУЗ. Также в образовательном центре помогли собрать пакет документов и подробно проконсультировали по всем вопросам перед подачей на визу.
Юлия,12.08.2018, 19:43
Рекомендую, Марина Викторовна очень душевный руководитель, найдет подход к любому беспокойному родителю, как я))), подробно объяснит все нюансы вступительной компании в Польше вашему ребенку, бесплатно направит на сертифицированную профориентацию ... Удивил предыдущий отзыв по поводу сертификата - сертификат выдает польская компания Studikx, которая является зарубежным партнером Eurostart и имеет официальную регистрацию в Евросоюзе.
Uczeń,23.06.2018, 12:39
Не в коем случае не связывайтесь с этой контророй! Бардак в учете оплат, сертификат выдают не от своего имени, а на каком-то скачаном из интернета шаблоне. Клиентоориентированость напрочь отсутствует!

Залишити коментар

Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.