BIG BEN, академія мов

Англійська мова, підготовка до ЗНО



  • 299 грн за заняття

Про курс

Дніпро

Правий берег

Лівий берег

    Онлайн 

    Академія мов BIG BEN - один із лідерів у навчанні англійської та німецької та польських мов у Дніпрі та Україні.

    Курс підготовки до ЗНО розроблено спеціально для випускників шкіл і Слухачів, які бажають здобути вищу освіту у ВНЗ і розраховано на:

    • 18 місяців, 2 заняття на тиждень (понад 240 годин) з рівня Elementary;
    • 9 місяців, 2 заняття на тиждень (понад 120 годин) з рівня Pre-Intermediate;
    • Експрес-курс (6 місяців), 3 заняття на тиждень (понад 90 годин) тільки з рівня Pre-Intermediate.

    Курс передбачає ознайомлення зі структурою та форматом тесту ЗНО, вивчення та практикування всіх типів завдань екзамену, міцну теоретичну та практичну роботу на уроці та самостійно, а також завершальне тестування кожного слухача.

    Курс включає підготовку за такими модулями:

    Граматика. Основою навчання є принцип попереднього усного освоєння мовних зразків через комунікативні завдання, після чого йде аналіз та подальше використання цього матеріалу у мовній практиці.

    Лексика. Список тем і завдань складено згідно з програмою ЗНО та Європейським стандартом В1.

    Письмо. Навички володіння листуванням: діловий лист, щоденне листування, записка, повідомлення, листування електронною поштою, запрошення, подяка, скарга тощо.

    Читання. Навички роботи з академічними та технічними текстами середньої складності, а також зі статтями в популярних і науково-популярних англомовних виданнях. Навичка практичного застосування різних стратегій для ефективного читання: Швидкий огляд (Skimming), перегляд (Scanning), читання для деталей, контекстуальне читання.

    Розвиток навичок роботи з завданнями різних типів: встановлення відповідності, вибір однієї правильної відповіді, заповнення пропусків у тексті та розгорнута відповідь.

    Усне мовлення. Розвиваємо навички використання мови залежно від певної галузі знань.

    У Академії мов BIG BEN у Слухачів є багато додаткових можливостей бути "у мові" - носії мови, додаткові матеріали, консультації, літні розмовні курси.

    Перед початком занять Вам потрібно пройти безоплатне тестування в будь-якому з наших офісів або пройти онлайн тест. Після цього ми оперативно зв'яжемося з Вами та узгодимо зручний графік. Записатися на тестування можна на нашому сайті на будь-якій сторінці Академії мов BIG BEN.

    Англійська мова, підготовка до ЗНО. Вік Слухачів 10 - 11 клас - 2 рази на тиждень по 60 хв + безоплатні консультації. Заняття в групах. Є можливість індивідуальних занять.

    Якщо ви бажаєте впевнено та спокійно скласти ЗНО з англійської мови на максимальну кількість балів, то BIG BEN Academy - ваш вибір!

    Категорії курсів

    Залишити коментар
    Будь ласка, введіть ваше ім’я
    Будь ласка, введіть коментар.
    1000 символів

    Будь ласка, введіть email
    або Відмінити
    Миріна Олена,10.09.2021, 16:14
    0989689237 .Перезвоните

    Залишити коментар

    Дивіться також усі курси в Дніпрі, ЗВО/ВНЗ в Дніпрі, коледжі в Дніпрі, репетиторів в Дніпрі, тренінги в Дніпрі, роботу в Дніпрі.